20 år siden

Lapning og fødselsdag

Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 7 dage siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 13 dage siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Efter at have skiftet den gamle cykel ud med min søsters (som egentlig ikke opfører sig meget bedre) har jeg nu endelig fået min egen tilbage - med nyt dæk og gummislange (har jeg fortalt at min stedfar lappede den for mig sidste lørdag, 3 steder, og søndag var den flad igen!). Jeg fik et spørgsmål; hvorfor ikke bare lappe den selv? Jo fordi det normalt gør mere skade end gavn at forsøge at pille mine gear af og samle dem igen, men min stedfar lappede den alternativt uden at tage slangen af cyklen, synd at det ikke holdt. - Hvorfor jeg ikke selv gør det? Jeg er egentlig af den mening at det skal en pige som mig også kunne, men jeg er vist blevet forkælet hjemme fra. Min far og stedfar tror ikke på at piger kan lappe cykler, så de har aldrig sat sig ned og gennemgået den enkle proces med mig - istedet løber de bare med min cykel så snart jeg nævner et fladt hjul. - Så egentlig er jeg bare usikker på hvordan man gør det, men alle de lappe-instruktioner jeg har set ser ret nemme ud, så engang når jeg bliver flad og har god tid, så siger jeg det ikke til nogen, men lapper bare selv. - indtil da, lader jeg mig dog forkæle.

Så var det iøvrigt min fødselsdag igår. Høsten blev 3 lædermobilcovers, 2 sommerdyner, et sengesæt, en engelsk HP-bog, et par øreringe, en blok og 1300 kr. Jeg vil nødigt beklage mig over penge, men når jeg ser penge regner jeg pr. automatik dem ind i mit budget, og ser dem altså ikke som gaver, der er altså intet spændende ved at pakke en kuvert op. Jeg kan knapt fatte at min mor bare gav mig penge, 300 kr., og om et par måneder begynder hun at forlange husleje, skal jeg så ikke bare gemme dem, så kan hun få dem tilbage igen? Og hvis hun sætter lejen på 500 kr. kan hun få mormors gave med!
Der bliver lidt bytteri inden for kort tid. begge mine mostre samt min far havde invisteret i et mobilcover, hvilket betyder at to af dem skal byttes, men pyt. Så er der den ekstra sommerdyne, den skal også byttes, men igen, pyt, det bliver da sjov. Festen var iøvrigt også sjov. Vi havde en diabetiker med til bords, og jeg havde fundet nogle vaniljekrænse der var bagt uden tilsat sukker, men da de var lidt kedelige, havde jeg forsøgt mig med at lave sukkerfri jordbærkys - og jeg skal love for de smagte af jordbær! For at redde det lidt tørre af det, lavede jeg en sukkerlet youghurtvaniljecreme til, og den kunne han GODT lide, og så var dagen reddet. ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lapning og fødselsdag er publiceret 07/05-2004 10:29 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.