20 år siden

10. eller gymnasium?

19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Arghh! Jeg ved ikke hvad jeg skal vælge! 10. klasse eller gymnasiet!
Jeg er dygtig nok til at komme på gymnasiet, men jeg har mest lyst til 10. klasse på en efterskole lige nu! Øvøv... Jeg skal allerede vælge næste år! Det virker måske som lang tid, men det er det ikke!
Det ville være så fedt at tage 10. klasse på en efterskole! Alle siger at det bare er the time of your life! Men mine lærere og forældre synes jeg skal tage gymnasiet! Det er lidt af et pres! For jeg har længe gerne ville tage gymnasiet, men lige nu synes jeg at en efterskole lyder helt vildt tiltrækkende! Hmm! Maiken, Julius og Ander og Jesper skal på efterskole i år! De er et år ældre end mig. Og fuck hvor lyder det bare fedt! Men et helt år væk fra mine venner og forældre!? Tænk kun at kunne se dem i weekenden! Det ville være forfærdeligt! Men på den anden side, en efterskole! Fedt fedt fedt!
Julia og Tine tog gymnasiet lige efter folkeren, og de virker glade for det! Men jeg tror bare at tiende er mere mig! Altså på en efterskole! Alle de fede ting og venner der er på efterskoler! Og jeg har kun chancen en eneste gang i livet! Jeg kan jo sagtens tage tiende og bageftet gymnasiet! Men måske er det for meget spild af tid for sådan en som mig???
Jeg er totalt forvirret! Er jeg for klog til tiende, men for "I got the time of my life!" til gymnasiet! Kan man være for klog til tiende. Og er det bedre at udskyde gymnasiet når man ligesom mig har meget travlt med fester, venner, kærester og DET FEDE LIV!!?? Jeg vil ikke lade mine forældre og lærere bestemme, men alligevel ved de hvad der er bedst for mig? Er det ikke bedst at gøre det man allermest har lyst til!? Og har jeg allermest lyst til efterskolen eller gymnasiet?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 10. eller gymnasium? er publiceret 24/05-2004 14:36 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.