Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Hej igen.

Ja, som jeg sagde ville jeg skrive i små ryk..

Jeg fik jo endelig mine årskarakterer (8.6 i gennemsnit, hvilket jeg er fiiint tilfreds med) og desuden fik jeg af vide hvad jeg skulle op i til eksamen.

Tirsdag den 11 maj var jeg oppe i dansk skriftlig eksamen - aner ikke hvordan det er gået endnu, fordi der er jo et par stykker der skal læse den. Men håber det er gået okay.

Næste eksamen var så engelsk skriftlig torsdag den 13 maj - den håber jeg selvfølgelig også er gået okay..

Og sidste skriflige eksamen var erhvervsøkonomi tirsdag den 18 maj. Den er jeg til gengæld sikker på gik af H til! Der er fire store opgaver (med små opgaver imellem) og opgave 4, som er en regnskabsafslutning, kunne jeg simpelthen ikke få til at gå op. Jeg regnede om og om og det ville BARE ikke.. Og når det går sådan, så stresser jeg helt vildt, sveder og mine hænder hæver. Så jeg nåede ikke det hele i den sidste opgave og det jeg nåede var i hvert fald ikke rigtigt. Men.. jeg håber sådan at det bare er gået nogenlunde!

Idag var jeg så oppe i den første mundlige eksamen - erhvervsøkonomi.. Ikke det værste at komme op i, men heller ikke det bedste.
Jeg var så uheldig at trække noget af det af pensumet jeg har sværest ved - aktivitets- og kapacitetsstyring - hvilket garanteret ikke siger de fleste af jer der læser dette her (med mindre I har gået på handelsskole eller lignende), en døjt. Men det er lidt tricky efter min mening. På trods af dette og på trods af at jeg kun brugte lidt over halvdelen af min tid til at fremlægge, så fik jeg alligevel 9. Det er det samme som jeg fik i årskarakter og når det så er niveau A.. Jo, så er jeg tilfreds.. Altså ikke helt, men det er jeg aldrig med mindre jeg får 11 - hvilket er noget nær umuligt.

På torsdag skal jeg så op i afsætning - jeg er i fuld gang med at læse.. Puha.. Er ikke vild med at skulle op i det, det er helt sikkert.

Fredag den 11 juni gælder det så dansk mundtligt, hvilket jeg har det okay med (jeg kan ikke få det perfekt med noget af det jeg skal op i, når det er mundtligt - HADER det..) Så længe jeg ikke kommer op i nyere tekster eller massekommunikation - så dør jeg simpelthen.. Nej, hellere giv mig en tekst fra det moderne gennembrug.. eller romantikken - SÅ er jeg på hjemmebane.

Den sidste mundtlige eksamen - og dermed den der giver mig min fine hue - er.. NATURLIGVIS historie!!! Det fag jeg bare IKKE ville op i.. Det skal jeg op i tirsdag den 15 juni.. *GRU*
Det glæder jeg mig i hvert fald ikke til.. det ville være løgn at sige.. Men jeg kan kun håbe på at det går okay og så læse og læse..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Eksamen! er publiceret 27/05-2004 20:09 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.