Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
5 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 22 dage siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
En utrolig dejlig weekend har det været med søde mennesker omkring mig. Karen og Peter havde gjort et utroligt flot arbejde for at få det hele til at køre. Selv vejrguderne hørte til sidst efter dem. En dejlig oplevelse at være med til Fyldepentræf og blive mødt med en sådan varme, at det på et tidspunkt slog mig helt omkuld……

Jeg vil – som der allerede er nævnt – sige, at året Fyldepenstræf er helt ubeskriveligt. Det skal opleves og det blev oplevet og jeg tror, at samtlige deltagere gik hjem med nogle vidunderlige oplevelser i bagagen. For mit vedkommende er jeg stadig i en stemning, hvor jeg slet ikke kan lagre mine oplevelser.

Det er som at sidde i Slaraffenland og have adgang til en masse skønne ting – men slet ikke vide, hvad man først skal vælge. Disse skønne ting svæver rundt om mig. Ligeledes svæver alle de glade og dejlige oplevelser fra dagen i går rundt om mig. Den skønneste ting, er dog nok gaven, som jeg fik af mig selv. Forståelsen og accepten af, at jeg er, som jeg er, og det er godt nok.

Jeg lever højt på Fyldepen-træffet og det vil jeg gøre længe. Nellemor er ikke blot en illusion, men et glad, munter og varmt menneske, blot hun tør. Jeg vil prøve. Nellemor prøver lidt mere og Sofie Møller – ”Tøsen” har squ overhoved ikke de nykker. Sum – summe rum. En gensplejsning af de tre personligheder og jeg vil stå på mine EGNE BEN, som en stærk kvinde, der kender egen værdi.

JEG KÆMPER VIDERE.

Hyggehejsa fra en stemningsfyldt Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endnu mere Fyldepens-træf. er publiceret 13/06-2004 17:38 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.