Smagen af sommer.

Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Godmorgen til en ny dag. Godmorgen til nye oplevelser og nye historier. Og hvad skal dagen så bruges til. Jo, først det dejlige husarbejde – vasketøjet, drøne rundt med støvsugeren og gøre rent i badeværelset. Husarbejdet, der er vidunderligt dejligt, når jeg til slut kan stå med en tilfreds mine og se på resultatet.

Jeg skal i Brugsen efter mere medicin – der bliver bragt ud fra apoteket – og jeg skal have købt melis og citronsyre. Når jeg kommer hjem, vil jeg plukke hyldeblomster og lave en portion hyldeblomstsaft efter kapas opskrift. Jeg husker, at jeg engang fik en flaske hyldebærsaft af en veninde. Det var en varm sommerdag og for ikke at glemme flasken, satte jeg den ud i bilen – heldigvis i en bærepose – mellem sæderne. Vi bestemte at køre en tur i et lavprislager, der lå for sig selv i udkanten af en by. Vi gik ind og handlede og da vi kom ud til bilen igen, var flasken med hyldeblomstsaft eksploderet. Jeg fik ikke smagt saften, men bilen duftede dejlig af hyldeblomstsaft resten af sommeren.

Haven er ved at gro til i ukrudt, så jeg håber, at vejret bliver til en tur derud i eftermiddag. Bedene er heldigvis nemme at løbe over denne gang. Jeg tror, at jeg har fået has på kongelysene, som jo er flotte, men ikke lige i mit bed, hvor de havde sået sig selv – eller hvordan de nu er kommet der. I bedet er der også solsikker, som har sået sig selv. De får til gengæld lov at blive – en rest for to år siden, hvor jeg såede mini-solsikker i forskellige farver. Og endeligt de selvsåede morgenfruer står også i blomst nu på det afgrænsede stykke, som de har fået tildelt..

Endeligt skal jeg også have skrevet manuskriptet rent til lørdag aften, hvor Sofie Møller og hendes veninde Evelyn Schweinebraten skal til 40 års fødselsdag. De er ikke just inviteret med til festen, men aflægger alligevel selskabet et besøg. Der skal øves i lidt møller´sk koreografi og svingen med klude og teksten læres udenad.

Nu er der tid til dagens første kop kaffe og en smøg. Jeg vil køre Anne i skole i dag. Hun er lidt sent på den – havde lidt svært ved at komme ud af sengen her til morgen.

Alle læsere ønskes en rigtig god dag – uanset hvor I befinder jer.

Hyggehejsa fra en morgenduelig Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Smagen af sommer. er publiceret 15/06-2004 07:13 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.