Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Jeg er næsten lige kommet hjem fra studentergilde. Vi var alle tre inviteret, men det var kun mig, der kunne komme. Manden skulle passe sit arbejde og Anne var inviteret til grill-party afslutning i rideskolen – ude hos underviseren privat. Hun ringede efter sin far, da hun ville hjem. Han havde misforstået adressen og kørte stik modsat, så han måtte ringe til hende og få den rigtige adresse. I bund og grund manglende information, så da jeg kom hjem umiddelbart efter dem, var der lidt knotten i huset. Godt nok er jeg mor i huset, men jeg er ikke uundværlig.

Jeg var til studentergilde hos vore venners datter, der havde taget den internationale højere handelseksamen. Så skal der tjenes penge i sommerferien og derefter rejser hun til Venezuela 4 – 6 måneder. Det er efterhånden ret typisk, at studenter nu om dage vil ud på en længere rejse, inden de fortsætter deres studium. Ja, studenterne springer ud i denne tid. I går var det vores svigerdatter, der blev student – hun rundede af med et flot 10 tal.

Det var en hyggelig eftermiddag med grillmad, kartoffelsalat og salat. Derefter kaffe og småkage. På et tidspunkt foreslog studentens onkel at vi skulle synge, men hvad. Jeg havde (tilfældigvis?) en studentersang i tasken - en sang, som jeg skrev sidste år til en student – men kun et eksemplar og det var lige lidt nok. Jeg ville ikke synge solo. Jeg spurgte nogle naboer, der var med, om de havde en kopimaskine og bingo – det havde de. Så på ”no time” var sangen mangfoldiggjort og vi kunne synge: ”Nu er du student.” En frisk og glad sang.

Ellers er dagen gået med at lave hyldeblomstsaft. Det dufter vildt godt og kommer helt sikkert til at smage godt med en snert af sommer. Uhm. Og så er det sikkert også sundt – med masser vitaminer i. Det er vist også tiden for at få plukket eller købt nogle jordbær, så vi kan få jordbær med fløde på. Forrige sommer var jeg ude på en mark og plukke 10 kilo jordbær til fryseren – en såkaldt pluk-selv jordbærmark. Det gider jeg ikke mere – jordbærrene ligger stadig i fryseren. Jeg er en klovn til at få brugt den frosne frugt. Når jeg plukker og gør i stand til fryseren har jeg store planer og intentioner, men så går tiden og det bliver ikke rigtigt til noget alligevel.

Nu er det ved at være sengetid. Jeg vil forsøge, at komme ordentligt tid i seng i aften. De sidste par aftener er klokken blevet alt for mange.

Hyg jer derude i samfundet. Vi skrives ved.

Hyggehejsa fra feststemt Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nu er du student. er publiceret 16/06-2004 22:44 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.