Bobler - bobler - bobler.........

Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Det er utrolig pludselig at have sådan en glæde i kroppen, at det bobler. Men det er min nuværende tilstand og det er jo herligt.

Jeg har taget mig sammen i formiddag. Huset er opryddet og der er gjort rent. Middagsmaden er næsten forberedt. Højrebsstegen er færdigstegt, så jeg mangler blot at skrabe og koge de nye kartofler. Jeg tror, at jeg laver en waldorfsalat til. Det er meget længe siden, at vi har fået det. Så kan jeg vist også tillade mig, at åbne en flaske rødvin til maden og anledningsvis dække op med dug, servietter, blomsterbuket fra haven og levende lys. Der er dømt råhygge i det lille røde hus i marsken.

I eftermiddag har jeg været chauffør for Anne. Hun havde bestilt tid hos frisøren. Hun fik klippet sit hår lidt i etager, men stadig så langt at hun kan sætte det i hestehale, fletninger eller andet smart frisure. Hun har et flot skulderlangt hårpragt - oprindeligt helt lyst, men for tiden en dejlig brunlig nuance. Det var ikke med min gode vilje, at hun farvede sit hår, men sådanne ting må hun være stor nok selv at tage stilling til. Hvad pokker - jeg er jo ikke bedre. Jeg har røde striber i håret - der dog snart er væk igen. Min gode vilje skal ikke have indflydelse på, hvad min datter gerne vil - derimod prøver jeg at få en dialog i gang med hende, når der skal forandringer til. Tingene bliver mere anskuelige for hende og det er nemmere at tage stilling. Det giver også erfaring i rygsækken at tænke selvstændig med råd og dåd fra sit ophav.

Nu har Anne sommerferie og dermed har vi ikke børn i folkeskolen længere. Lidt underligt at tænke på - vi har troligt sendt børn i skole i 16 år og nu er det en saga blot. Allerede i morgen tager Anne på lejr - med andre børn og unge af forældre med Parkinson. Jeg er glad for at hun vil med, for jeg er sikker på, at det er givtigt for hende at møde andre unge, som har samme problemer/bekymringer inde på livet. Foruden hyggeligt socialt samvær, ture ud i det blå og mange andre oplevelser vil de unge mennesker også hver dag få besøg af en psykoterapeut. Det er bliver en god ballast at have med i bagagen, når hun starter på efterskolen efter sommerferien.

Jeg har lige fået en kop kaffe sammen med min gemal, som kom træt hjem efter en lang arbejdsdag. Nu vil jeg ud i min have og nyde solen, som skinner ned mellem skyerne. Der er sikkert lidt ukrudt, som kunne trænge til at blive fjernet.

Kloge ord: Del dine glæder med dem, der står dig nærmest. Ikke alene beriger det dine oplevelser, det beriger også dine forhold.

Om vi ikke skrives ved, så må alle Penne-vennerne have en rigtig god weekend.

Hyggehejsa fra en boblende Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bobler - bobler - bobler......... er publiceret 18/06-2004 14:42 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.