20 år siden

Kærlige sommertanker

Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
8 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Så er det næsten dagen her for os..!!
Peter er kørt fra Nordjylland nu med børnene, så de ankommer hos mig engang i eftermiddag. Selv er jeg på arbejde endnu, og skal det også et par timer i morgen tidlig, men så er det også slut..! Så er det FERIE..!!
Kufferterne er pakket, der er næsten overblik over det hele … ;o) Mangler lige at pakke maden ned, og at få slået græsplænen, så kan vi vist roligt tage af sted mod Norge.
Desværre ser det ikke ud til på nettet, at der skulle være bedre vejr deroppe end her…, såååå vintertøjet er også røget i kufferten..! Det er nu også bedøvende lige meget med vejret, for Nikolaj (Peters søn på 10) og jeg skal altså ud at finde og hamre sten alligevel, - og måske vil alle de andre også med.. ))

Det er for mig 5. gang, jeg skal holde sommerferie i Norge, og der er bare så meget, jeg glæder mig til på turen. Jeg glæder mig til vi når det punkt i Sverige, hvor de første fjelde dukker op langs vejkanten. Jeg glemmer aldrig første gang, jeg så det – jeg undrede mig bare så meget over, hvad disse underlige glatte ”ting” langs vejen var, og jeg spurgte min datter, der var med dengang. Hun grinede og sagde ”jamen mor, det er jo fjeldene..!” OK – og lige siden har jeg glædet mig til næste gang, næste gang og næste gang jeg igen skulle møde synet af dem. Og det sker altså endnu engang i morgen..!! Jeg glæder mig til at gå ud på broen over Svinesund – jeg har lidt højdeskræk, så jeg går aldrig ret langt ud, men så langt, jeg nu tør… Det er et fantastisk syn derud over sundet mellem Sverige og Norge. Lige først for på den norske side, står der en utrolig flot lille klippe i kvarts – den skal jeg altid hen at klappe lidt på. Jeg glæder mig til den rene friske luft, til alle de traveture, vi forhåbentlig skal ha’, til den norske flora, og ikke mindst til alle de sten og krystaller, der skal findes og samles op eller hugges fri. Og jo, så glæder jeg mig til at købe rosinboller – vi fandt simpelt hen nogle helt fantastiske af slagsen deroppe sidste sommer, dem må jeg altså se om ikke jeg kan finde igen .. :o)

Dette bliver vist de sidste ord fra mig inden vores afrejse.

Jeg skal tænke på jer alle, når jeg står deroppe i fjeldene og nyder friheden – vil I så til gengæld passe lidt på Fyldepennen for mig..?? Den skulle jo gerne bare være her som altid, når vi kommer hjem igen i starten af uge 29

Masser af kærlige sommertanker
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kærlige sommertanker er publiceret 01/07-2004 11:40 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.