En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
En træls fredag
David Hansen...
20 dage siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Dagen startede lidt for tidlig for mig. Jeg havde nemlig forstået at sagen startede kl. 8.30 i retten, så jeg hentede Michelle fra arbejde kl. 8.00 og var så ellers klar til at begive mig der ind. Men inden at vi var kommet ud fra hendes arbejdsplads, gjorde hun mig opmærksom på at det først var kl. 9.30.
Vi blev hurtig enige om at købe rundstykker og så tage hjem til hende og hygge os lidt. Vi havde jo pludselig god tid.

Da vi ankom til retten, var et par af hendes venner kommet. Jeg satte mig sammen med dem imens Michelle gik på toilettet. En ældre herre kom hen til vores bord og sagde – er det ikke åndsvagt, at sådan en lille rotte kan skabe så meget postyr. Michelle´s venner var hurtige til at vifte ham væk med en kommentar om, at det ville de slet ikke udtale sig om, og så gik han.
Salen blev hurtig fyldt med tilskuere som næsten var delt med 50 % fra hver side, plus en mand som satte sig ved siden af mig. Han fortalte at han kendte ikke sagen, men han plejede at sidde som anklaget, så nu ville han prøve at sidde som tilskuer ;-) Øh jo

Jeg var MEGET spændt på om jeg kendte den anklagede. Jeg kender jo til mange ” sjove ” typer pga. mit arbejde, men det gjorde jeg ikke.
Han skulle som den første afgive forklaring og der efter Michelle. Men han var jo guds barn ( ikke hans ord ). Så han havde kun været tilstede, og senere hjulpet en person op som lå på jorden, men kunne ikke huske hvem. Endvidere var HAN blevet overfaldet, af en flok piger som ville slå og kræse ham, man han havde KUN skubbet dem væk fra sig, og på ingen tidspunkt slået nogen af dem.
Da Michelle skulle vidne, og bla fortalte om hendes hukommelses tab, kom der en kommentar fra min sidemand - Hun var sikket på stoffer !! Jeg måtte lige fortælle ham at det var altså ikke tilfældet, hvortil han spurte mig om jeg kendte hende, og det svarede jeg selvfølgelig ja til.
Efterfølgende var det 4 af hendes veninder som skulle vidne, De havde selvfølgelig alle hver deres forklaring, afhængig af hvor de havde opholdt sig den aften, men der var helt klart paralleller imellem deres forklaring.

Der blev så holdt en times frokost pause, inden at hans vidner skulle for.

Modpartens vidner og venner, havde det meget sjovt med at stirre og grine af os imens at vi opholdt os udenfor retsbygningen, men det ignorerede vi fuldstændig. En af Michelles vidner var blevet tiltalt som hest, af den ældre herre som tidligere havde været henne hos os, og som vi fandt ud af åbenbart var tiltaltes far. Men det havde hun også ladet passere !!

Efter pausen skulle tiltaltes vidner for. Der var 4, men den fjerde var i Norge på arbejde, så han kunne af gode grunde ikke afhøres. De 3 andre som bla var kvinden som havde startet balladen, havde 3 forskellige forklaringer !!
Kvinden pointerede at efter denne sag, ville hun rejse tiltale imod Michelle for vold imod hende. Også selv om at Michelle har fået et brev fra politiet om at der ikke var belæg for sådanne.

Her er sagen så mere eller mindre strandet, pga. at retten finder vigtigheden af den fjerdes vidne forklaring betydningsfuld.

De skulle så tage stilling til, om der skulle fastsættes en yderligere varetægtsfængsling. Det blev yderligere 4 uger efter en del diskussion imellem dommer, domsmænd, anklager og forsvarer. Hans prøveløsladelse fra en voldssag stemte godt nok overens med det som Michelle havde hørt, og til hendes fordel, hvis man kan kalde det sådan. Var han bla blevet dømt for at have haft en finger på en andens kvindes strube !!

Da vi var på vej ud af lokalet blev hun spurgt af den ældre mand, om hun nu var glad !! Hun svarede - ja selvfølgelig, hvortil han sagde – Det er bare til i aften !! Desværre hørte jeg kun den første del, men et par af hendes veninder havde også hørt det sidste. Da jeg kom hjem og fik snakket dagen igennem med Claus, sagde han – Det skulle hun sørme melde, for det er en trussel imod hendes person. Jeg ringede straks for at snakke med hende, men der havde hun allerede snakket med politiet efter opfordring fra hendes veninder.
Politiet var indstillet på at hente den ældre herre med det samme, med en tiltale for trusler. Men Michelle ønskede ikke mere postyr, men ville bare oplyse dem om det. Så hvis der skete noget, var de klar over det !! Det er så tilføjet i deres døgnrapport.

Så nu må vi bare vente på at den fjerde vidne kommer hjem fra Norge, plus at der kommer noget ferie fra forsvarer og dommer i vejen !!

Jeg havde ellers regnet og håbet på at sagen var færdig i dag, men sådan skal det ikke være. ØV

Den fremmede mand som havde fuldt sagen hele dagen, viste sig at være en sjov fætter, som endte med at tage Michelles parti ;-)

Michelle tog af sted sammen med et par af hendes veninder, men ringede her til for en lille time siden. Hun spurte om jeg ikke kunne hente hende, for hun var fuldstændig smadderet efter den lange dag. Desværre er Claus og den mellemste på golfbanen, så jeg bad hende om at tage en Taxa og så skulle jeg nok ordne den.

Puha, det er ikke blevet til så mange ryg øvelser i dag, men det er der bare ikke noget at gøre ved.

Der vare ikke længe før at jeg sender Michelle i seng, hvis ikke andet så foran fjernsynet. Hun trænger til at sove nu, hvis hun kan !!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I retten er publiceret 01/07-2004 19:54 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.