20 år siden

Jeg kan nå ned ;-)

Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 1 dag siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Claus har lavet en fodskammel til mig i dag, så nu har jeg fast grund under fødderne når jeg sidder her ;-)
Vores computerbord er lidt af en historie for sig selv. Da vi fik min veninde logerne, havde hun sin computer med sig. Ingen af os havde skænket pladsen en tanke, og havde bare tænkt – Ja da det er ikke noget problem ;-) Men det var det altså alligevel, for hvor skulle den være !! Claus fik i hast brugt hans handy evner, og lavet et specielt bord hvor begge computere kunne stå. MEN….Vi var enige om at lave den efter ” hans ” mål, som er næsten 2 meter, og så kunne vi andre indordne os efter det med at regulere kontorstolens højde.
Men lille jeg som ikke er så lille alligevel, kan ikke få stolen højt nok op, samtidig med at jeg kan ikke nå gulvet. Så jeg har haft siddestilling som ikke været den bedste, men NU kan de ikke vælte mig af stolen igen. He He

Claus og drengene er taget ud og fiske igen. Jeg må ærlig indrømme at jeg nyder at være lidt alene hjemme, samtidig med at jeg har en dårlig samvittighed over for at have det sådan. Men det er jo typisk mig, for uanset hvordan jeg bæger mig ad, tænker eller føler. Så har jeg ALTID dårlig samvittighed over et eller andet. Træls træls

Min far havde ringet i går imens at jeg var til fys. Den yngste af hans hunde havde fødselsdag. HURRA ;-) Han havde været helt poetisk og lavet en fødselsdagssang, og for at det ikke skal være løgn, så havde han sunget den for Claus. Hvis det ikke var fordi at jeg efterhånden kender hans specielle væsen, ville jeg have troet at det rappelejde for ham.
Jeg ringede til ham, da det var mig han havde spurt efter. Jeg fik næsten den samme tur som Claus, med at - NÅR HAN NU IKKE KUNNE BAGE, SÅ MÅTTE HAN JO KØBE EN KAGE !! Ja ja du behøver altså ikke at synge for mig ;-) og så grinte han bare.
Han spurte om hvad jeg skulle have for ALT det som jeg havde lavet der hjemme, og for det tøj som jeg havde købt inden han tog af sted. For det første skal jeg ikke have noget for at have hjulpet ham, og hvis han absolut vil give nogen noget, så skulle det være Michelle som også har været med. Hun kunne sikkert godt bruge en ekstra skilling. Og mht. til det tøj som jeg har købt, skulle jeg først finde en kvittering, hvis jeg stadig havde sådan en…. Jeg har ikke kikket efter endnu ;-)

Jeg har i efterhånden haft fuld råderet over hans privatbil i mange år, plus at jeg arbejder under meget frie rammer, som betyder at jeg ingen faste fridage har, men til gengæld kan tage dem som det passer mig. Men han kander mig jo også godt nok til, at han ved at jeg godt vil arbejde og ikke udnytter den mulighed. Samtidig med at han har den indstilling med, at det er jo mig selv som skal leve af de penge jeg tjener, så hvis jeg ikke køre nogen penge ind, så giver det sig jo selv i den sidste ende.
Men alligevel kom der en ud af sidebenet her forleden dag da han havde ordnet min løn – Ja jeg havde jo haft en rimelig høj gennemsnit, så hvis det ikke var fordi at jeg havde haft sygedage, så havde der nok ikke været grænser for hvad jeg kunne have lavet ;-)Jeg kunne ALDRIG finde på at forlange noget, for at hjælpe ham eller nogen anden. Hvis jeg giver min hjælp er det fordi at jeg har ” lyst ”, og ikke fordi at jeg forventer noget.

Jeg har lige siddet og printet etapebeskrivelser, og sende tider ud for års Tour de France. Det eneste som kan fange min far foran fjernsynet, men til gengæld også i sådan en grad, at det var ved at ende i en katastrofe da vi havde valgt at blive gift midt i en bjergetape. Uha der var videoen snart den største velsignelse for ham. Han er selv tidl. Landvejscykelrytter.

Jeg er spændt på hvornår at jeg høre fra André. Han er i Holland sammen med dem han bor sammen med, og har efterhånden snart været af sted i en uge. Jeg kan ikke huske hvornår de kommer hjem igen, andet end at jeg ved at de holder sommer fest på fredag i næste uge, og at han skal hjem og holde ferie ved hans far bagefter.

Michelle er gået på ferie fra i går og en uge frem. Jeg synes også at hun trænger til at slappe lidt af nu, specielt efter den dag i retten. Den tog noget hårdere på hende end hun havde regnet med.

Jeg vil snart ud og gå med hunden igen igen. Hun får sig gået nogle ture for tiden ;-) Men det er meget sjovt for når de andre er med, hopper og springer hun rundt, men hvis det bare er mig der er af sted, bliver hun i nærheden som om at hun skal holde øje med mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg kan nå ned ;-) er publiceret 03/07-2004 17:24 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.