20 år siden

Jeg har en plan !!

Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Jeg har haft en meget ujævn søvn i den sidste uges tid, hvor jeg f.eks. ikke har kunne sove før kl. 02.00 den ene nat, for at vågne kl. 02.00 den næste, og så ikke kunne finde ro igen. Aftenerne er blevet længere og senere end når jeg arbejder, hvorimod dynen har fanget og omklamret mig i morgentimerne, så formiddagen har været godt i gang når jeg er kommet til overfladen. Der er en væsentlig forskel på at pleje at stå op kl. 03.00 og så kl. 09.00. Men det vil jeg ” arbejde ” på at lave om. Jeg elsker at være tidlig oppe, og nyde stilheden. Se solen stå op og bare være til ;-) Så i dag stod jeg op kl. 05.00, men planen er, at ikke sove længere end kl. 07.00.

Jeg er ved at få pip af mine fire vægge, som giver mig følelsen af at komme tættere og tættere på, og kvadratmeterene bliver mindre og mindre, for at jeg til sidst ikke kan røre mig ud af stedet. Kort sagt føler jeg mig fanget i mit eget hjem. Jeg elsker min ” normale ” daglig dag, hvor jeg kommer land og rige rundt, møder og taler med folk og fæ !! Jeg savner friheden i mit arbejde, som jeg næsten selv er herre over, og så savner jeg udfordringen i at kunne placere mig bedre end mine kollegaer, selv om at det er et lotteri spil.
Tanken om at det alt andet lige er godt timet, har strejfet mig. Jeg plejer at kalde skolesommerferien for 7 ugers helvede, da vi mister alt vores fast skolekørsel og mange er bortrejst. Men der er ingen tilfredsstillelse i at ” bare ” gå her hjemme, hvor jeg ikke engang kan støvsugere endnu, eller være aktiv i haven. Jeg hader passiviteten.

Jeg glædede mig faktisk til at Claus skulle begynde at arbejde igen i går. Synes at vi var ved at få nok af hinanden, eller måske var det mig der var ved at få nok af at være taget til fange, og så være i selskab med en ” fri ” fugl. Men jeg havde lige en down under tur i går, hvor jeg legede dronning Ingrid hele formiddagen, og havde smerter resten af dagen. Selv turen ved fys gjorde ikke de store underværker, samtidig med at jeg fik en overhaling af Claus for ikke at passe godt nok på mig selv.
Men det med at bare at lade stå til, kan jeg ikke. Jeg skal liiiiiige, og det koster !!

Nej hvor føler jeg mig ynkelig ;-(

Jeg har så lagt en passiv plan for i dag ;-) For lang tid siden købte jeg nogle lydbøger, med det formål at jeg ville have dem med i bilen når der ikke var noget at lave. Nogle gange kan man godt blive træt af at læse, eller høre radio, så da jeg så dem i Bilka tænkte jeg – To fluer med et smæk. Jeg kan både ” læse ” og høre radio, samtidig med at jeg kan slappe af. RIGTIG SMART…….. Jeg havde bare glemt, at i den nye model er der kun cd afspiller ;-( ØV
Men nu kan jeg lægge mig på en madras på gulvet i 26 timer og 16 minutter og ” læse, kun afbrudt af at jeg skal lave nogle øvelser og så måske på toilettet engang imellem. Så må vi se hvor lang tid jeg kan holde til det ;-)
Da jeg var teenager lånte jeg tit lydbøger på biblioteket, som jeg ofte brugte som godnat historier. Men det er ikke meningen denne gang. Jeg tror og håber på, at jeg får følelsen af at bruge tiden fornuftig, for på den måde at kompensere for det passive.

Jeg vil starte med at lufte hunden, som måtte nøjes med haven i går..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg har en plan !! er publiceret 06/07-2004 07:33 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.