20 år siden

De' R Rengøringsfrøkenen!

70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
10 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
8 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
2 måneder, 12 dage siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Så har jeg været ude som rengøringsdame - og det gav lidt oplevelser. Nu skal jeg lige prøve at være lidt diskret her - men samtidig fortælle mine oplevelser. Først var jeg i et totalt-nyt-indbo-hus med en watcher-beboer (han kiggede efter at jeg gjorde rent; lidt ubehageligt - men han var ellers venlig), så til et hjem der var lidt af et mareridt. Jeg frygtede det fra starten da jeg havde fået afvide at beboeren var psykisk syg. Problemet var bestemt ikke hende - på mig virkede hun personligt normal. Men huset STANK af kattepis! Og gulvtæpperne var fulde af kattegrus og kattegodbidder. Jeg skulle selv tage fat hvor der trængte - og jeg fik travlt med at hive støvsugeren frem. Personligt var hun sød og sendte mig ud og handle. Hun ville have købt wienerbrød til mig, men jeg misforstod og købte kun et stykke til hende. Hun var lidt ked over ikke at kunne dele med mig, men det var mere end iorden for mig, jeg er jo mere eller mindre på slankekur. Det værste var mørket og den trængte plads. Nærmest så jeg fik klaustrofobi. Der lå også ekstra gulvtæpper over alt! *Suk* det giver lidt at gøre rent.
Det sidste sted var dejligt. En sød og fisk beboer, dejligt lyst hus med massere af gulvplads og så forlangte hun ikke så meget andet end støvsugning og gulvvask (hun var faktisk svær at overtale til at lade mig lave mere, fik dog lov at tøre krydderihylden af og vaske et vindue og et spejl.
Jeg blev *booket* til fredag - og holder ud dertil. Hvis alle hjem var som det sidste ville jeg uddanne mig til rengøringsdame og være glad ved det. Hvis alle var som hos katte-damen ville jeg aldrig komme igen.
Efter i morgen vil jeg mok have en bedre idé om hvad der er normalen.

Nårja forresten... Min bagdel gør bare ONDT! Det er den cykel de gav mig. Mange numrer for stor uden mulighed for at sætte mere ned, ustyrbar og med den ledeste hårde sadel. Okay, det er så utroligt dejligt at cykle rundt mellem beboerne - bortset fra at det er lidt af et arbejde at finde frem til dem. Som "surveniers" i dag har jeg også semi-ondt i lænden og armen - jeg bruger højst sandsynligt ikke de rigtige ergonimiske rengøringsstillinger. Fordelene: Penge, frisk luft, MOTION og penge for det, godt vejr (i dag) og søde kollegaer (jeg kun ser 10 min. om morgenen).

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De' R Rengøringsfrøkenen! er publiceret 27/07-2004 19:08 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.