Elsk mig eller forsvind

Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Hey dagbog, - Der er ingen der forstår eller kender mig, - Og når de skriver til mig, er det fuldstændig nonsens det de skriver!

Nogle tror jeg ikke indeholder kærlighed *lol* det bygger de så på det ene og det andet, - Men her er det så bare de slet ikke har fattet, - at jeg med vilje har ændret mig, så jeg fremstår kold, - alt kærlighed bliver holdt nede. Ikke fordi jeg ikke ENGANG havde det, - Men Det er bare ikke brugbart nu. Jeg har ikke tænkt mig at ændre mig tilbage, selv om folk helst så det! Jeg er som jeg er, og det er et svar, en konsekvens af at jeg ikke fik mit ønske opfyldt.

Så gider jeg ikke klappe i hænderne over åndsvage råd, om det ene eller det andet, når "toget" er kørt! Jeg ændre mig ikke, som jeg har sagt. Det kan ikke debateres, det er og bliver som jeg har sagt..og alle mulige lamme ting om det ene eller det andet passer ikke..*G* folk kan bare kigge på "min foregående regering" *GG* inden jeg ændrede mig. Fejlen lå ikke hos mig, - jeg gjorde hvad jeg kunne,- Det gør jeg for at slå det fast ikke længere..DET TOG ER KØRT! Elsk mig eller forsvind, passer på så mange måder nu.
-
Jeg fik næsten muligheden for en date..men den slap væk fra mig :( sådan er det altid...intet lykkes for mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Elsk mig eller forsvind er publiceret 31/07-2004 09:03 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.