Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
8 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
9 år siden
Jeg har skrevet en bog
Anastasia
4 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
14 år siden
Påske
Hanna Fink (...
6 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
7 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
7 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
10 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
10 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
9 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
7 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
6 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
7 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
5 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
7 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
7 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
14 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
4 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
8 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
3 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
5 år siden
håb
Halina Abram...
4 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
7 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
10 år siden
Jeg modtog et brev i går, vedr. indkaldelse til retten pga. det røveri André begik tidligere på året. Jeg var meget forundret over at jeg ikke havde hørt noget tidligere, men gik ud fra, at de havde lagt sagen ind under den paragraf som omhandler sindslidende og retarderede, og som politiet her i byen valgte at gøre, da sagen med kaninerne var oppe og vende. Dvs. tiltale frafald !!

Jeg ringede straks ned til gården, for at forhøre mig om de også havde modtaget sådanne et brev. Det havde de ikke, men idet de ( selvfølgelig ) bor ude på landet, så kommer posten først senere. Men vi kunne lige vende tilbage til det når de havde hørt noget !!

Jeg har modtaget en mail fra konen i dag. Hun fortalte at der havde været en mand fra retten, og afleveret brevet personligt til André her i formiddag. Selvfølgelig ved han godt, at det han gjorde var forkert, men kunne ikke forholde sig hvad en indkaldelse til retten drejer sig om.

Da jeg snakkede med manden i går, blev vi enige om at ikke sige noget til André i første omgang, pga. at det ville sætte tangerne i gang hos ham, og nu hvor han er ved at have det godt igen, var der ingen grund til at han skulle begynde og bekymre sig.

På tidspunktet hvor han begik røveriet, led han under problemer i skolen, stemmer og syner, og var godt på vej ind i hans psykose, uden at vi var klar over at det var det der var i vejen. Gården havde haft kontakt til en læge pga. at André havde haft det skidt igennem et stykke tid, men psykologerne var endnu ikke inde i billedet.

Jeg vil finde ud af om André kan undgå at møde op i retten pga. hans handicap, og så fordi at han er ved at være ude af hans psykose, og ikke har forståelse for hvad der skal ske !! Jeg er alvorlig bange for at dette kan bringe ham tilbage i hans psykose pga. hans manglerne forståelse, og at han bliver bange.

Konen skrev i mailen at André ville ringe i aften og fortælle mig det !! Jeg vil lige have en snak med hende om hvordan vi skal forholde os, og om en udtalelse fra børene psyk evt. kan gøre at han ikke selv skal møde op.

Psykisk er jeg utrolig splittet, og føler mig dobbelt moralsk. Jeg har den holdning, at hvis man har gjort noget forkert skal men have sin straf for det, og længere er den ikke. Men i hans sag, vil det være en katastrofe at blive underlagt en straf, og han vil slet ikke være i stand til evt. skulle i en ungdoms fængsel, eller en anden form for forvaring, uden at det kan få en form for psykiske konsekvenser

Hans handling var dengang var et råb om hjælp pga. at han ikke kan sætte ord på hans tanker og følelser. Senere hvor han har været og faktisk stadig er under medicinsk behandling, har han ” truet ” mig med at han ikke ville tage pillerne mere, at han enten gemte dem eller smed dem ud. Jeg kunne ikke få grunden ud af ham, men det lykkes for konen på gården. Det viste sig, at det var hans måde at fortælle at han havde hjemve, og ønskede at komme hjem på weekend noget oftere. Så han er lidt af en kompliceret størrelse.

Jeg synes godt nok, at min kontakt med politiet og retssystemet, har været lige i overkanten her på det sidste.

Sagen vedr. Michelle og truslerne kommer også for på et tidspunkt, og så skal jeg nok ind og vidne der. Plus at damen nok vil anlægge sag imod Michelle, da hun mener at være blevet overfaldet af hende.. Hmm…. Her i byen har vi cirkus året rundt.

Hva er det for nogle børn jeg har !!

Jeg ved godt, at jeg skal klandre mig selv for hvad der er sket, men det er forbandet svært, og tære utrolig meget på kræfterne. Jeg er led og ked af det, men DEN HOLDER NOK IKKE I RETTEN :-).

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Indkaldelse er publiceret 14/08-2004 17:00 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.