19 år siden

En næsten gråvejrs dag ;-)

Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Solen prøver at kæmpe sig igennem, men får ikke lov. Jeg har fri i dag pga. af bilen er til service, så plejer jeg at tage en hel fridag frem for at blive afbrudt midt i vagten, og så skulle køre videre bagefter. Det er ellers en idel dag at køre pga. at den massive sol som har været der i den sidste tid, har været utrolig hård. Selv om at jeg er så privilegeret at have klima anlæg til at tage varmen, så kommer jeg jo ud og ind mange gange i løbet af en dag. Men solen slipper jeg ikke for, selv om at jeg kender en masse gemme steder hvor der er skygge ;-)

Jeg har prøvet på at skaffe bogen med Johannes Møllehave og Benny Andersen - Det skal mærkes at vi lever !! Som en fødselsdags gave til Claus´s far, men den har været total udsolgt i miles omkreds, så jeg ringede over til Kolding storcenter i går, og de havde den. Så måtte vi drage der over en tur, men det var nu også ganske hyggelig. Meningen var ellers, at min svigermor skulle have taget gaven med fra os på lørdag, men det kunne af gode grunde ikke lade sig gøre, så vi sender den i dag.

Da vi kom hjem og jeg sad og surfede lidt rund på Internettet, var jeg ved at falde ned af stolen da jeg kom til den lokale avis. Politiet har skam haft anholdt den dømtes kæreste, og haft hende stillet foran en dommer med krav om fængsling pga. truslerne, men retten havde ikke fundet grundlag for forsat fængsling, så hun var blevet løsladt igen. Jeg ved ikke hvad jeg havde regnet med at politiet ville gøre, men var noget overrasket over at det var gået så hurtig. Selv om at jeg er ked af at det skulle komme til en anmeldelse, så håber jeg at kæresten og de andre som har truet Michelle, tænker sig en ekstra gang om, og at Michelle får lov til at gå i fred..

Min sagsbehandler ringede til mig i går imens at jeg var på arbejde. Hun fortalte om ” arbejdes ”mødet, og at hun ønskede en samtykke erklæring til at få en status rapport fra psykologerne. Skolen havde som tidligere prøvet på at holde deres ryg fri, og fragivet sig skylden for at de ikke havde opfyldt deres forpligtelser. Samtidig med at de pointerede at André var fejl placeret hos plejefamilien.. Sagsbehandleren havde til ” konens ” store overraskelse skåret lige igennem og sagt - at så længe at kommunen og forældrene havde fuld tiltro til familie plejen, og at der ikke var nogen problemer i den retning, så skulle de bare koncertere sig om det mødet handlede om, nemlig skole tilbudet.. Neeej hvor kunne jeg godt have tænkt mig at have været en flue på væggen ;-) Jeg må ærlig indrømme at jeg blev positiv overrasket over sagsbehandleren, specielt pga. den første indtryk af hende ikke ligefrem var så heldig.
Det videre forløb skal så gå igennem amtet, hvor det undersøges hvad der er af tilbud der. Jeg mener at det er ikke 100 % afgørende om han får 9 klasse med, da jeg er meget i tvivl om hvor meget det vil gavne ham, og hælder snarere mere til en eller anden form for aktivering i stedet for. Det gav sagsbehandleren mig også ret i, men hun var så bekymret for den sociale del af Andre´s liv, og det kunne jeg også kun give hende medhold i.. Nu lader jeg dem arbejde videre med et ” tilbud ” og så må vi se hvad de finder frem til.. Indtil videre er skolen blevet pålagt hjemmeundervisning !!

Ha ha nu er jeg slet ikke sød, men Claus har modtaget et brev fra amtet, hvor at han er fritaget for at betale bidrag til konfirmation pga. den opsparing som de ( ham og ex konen ) havde oprettet til samme formål. Hun søgte ikke tidligere, da den store blev konfirmeret !!
Det drejer sig ikke så meget om pengene, for det er ikke en bondegård man kan søge om i bidrag. Men de har lavet en konto til hver af drengene, og den er blevet delt ved konfirmation alderen, så skal hun ikke komme bagefter og ville have mere. Specielt fordi at opsparingen drejer sig om et rimeligt stort beløb.
At vi så vejler at give pengene til drengene på en bankbog er en anden historie, men det er nok det hun har ondt i r…. over. I hvert fald har hun givet udtryk for HENDES utilfredshed over at bankbogen er spærret til de er 21 år.
Set med vores øje er det heller ikke rart at betale til hende, når vi bla ved at det tøj som drengene har, enten er fødselsdagsgaver, julegaver eller noget som de selv har købt for det de tjener ved fritidsjob. Og hvis de skal have noget nyt af noget andet, så skal de selv ud og tjene til det.. Selvfølgelig har de også godt af at lære selv at bidrage, men vi synes at det er forkastelig at de selv skal stå for det hele.

Men selv om verden omkring mig ( Andre´s skole – den anmeldte kæreste – ex konen ) er fyldt med negative vibrationer, så har jeg det okay med det.. Men kan jo ikke være elsket af alle !!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En næsten gråvejrs dag ;-) er publiceret 12/08-2004 12:25 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.