Et forsøg

Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Hey dagbog, - i et forsøg på at holde styr på mine tanker, vil jeg prøve at forklare min plan, - Problemet er, at jeg ikke ved hvordan jeg skal fortsætte den. Jeg ved ikke om det overhovedet er muligt at lykkes, hvor langt jeg kommer, - mine udregninger af fremtiden fortæller mig at der ikke er nogen chancer...og alligevel prøver jeg, prøver på noget jeg ikke ved hvordan jeg skal fortsætte, prøver selv om jeg godt ved, at det er håbløs..

Hvad er planen, hvad er udregningerne?

Jeg har smset en pige, hende jeg mødte sidst på banegården, en gammel arbejdskolega, jeg engang har haft med i min dagbog, osv osv..jeg gider ikke skrive det hele igen..det kunne selvfølgelig forklare noget mere, men jeg gider bare ikke.

Men jeg har sprugt om, hun og hendes søster osv, var interseret i at vi tog ud af spise sammen..noget de selv snakkede om engang, der var bare 1 mere med dengang. Nu spurgte jeg så, og hun sagde jo, men ville så lige spørge hendes søster.

Men hvad så ? nu får vi så se om det bliver til noget,..muligheden er der, helt sikkert, søsteren er jo en gammel arbejdskollega, og vi havde det fint dengang, vi var 3 venner dengang..faktisk 4 med lille søsteren...og det er hende jeg mødte osv...

Interresse niveauet skønner jeg dog af flere årsager som lavt, interressen for mig..som anden end en ven..måske var den der engang, jeg ved det ikke...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et forsøg er publiceret 27/08-2004 15:54 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.