19 år siden

En masse mad

Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 6 dage siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 9 dage siden
Det var en helt fantastisk tur, som vi havde til Goteborg:) Hotellet var pragtfuldt og lå lige ovenpå Central Stationen (man kunne bare ikke høre togende). Der lå badekåber og tøffler klar til os (helt nye:-)) luksus badeting og et morgenbord, hvor man kunne stå ubeslutsom i flere minutter, fordi det var så overvældende. Der var meloner, appelsiner, æbler, ananas, tørret frugt (abrikoser, dadler, figner, rosiner, bananer m.m.) 10 forskellige slags brød, 5 forskellige slags kiks, knækbrød og riskager. 7 forskellige oste, 4 forskellige slags youghurt, 8 forskellige slags mûsli, wienerbrød, småkager, varm mælk, kold mælk, vand, juice, æblejuice, 5 forskellige slags pølser, 3 forskellige slags sild, 5 forskellige slags syltetøj, smør, hytteost, tomat, peberfrugt, agurker, kaffe, te og alverdens gratise aviser.
Så da jeg mandag morgen var sulten og åbnede køleskabet...tjah, jeg blev slemt skuffet, for man vænner sig ret hurtigt til sådan et overflødighedshorn og de barske realiteter er sørme barske når maven skriger på føde;)
Speedwayen var jo helt fantastisk! Hans Andersen vandt - det må have været noget af en forløsning for ham, for han har været ramt af dødstrusler og sort uheld lidt for mange gange, men i lørdags klappede alt:-) Tillykke, mange gange til Hans, du kørte så fantastisk!
Mere om turen til Gôteborg i den næste dagbogssektion:-)
Lige nu har vi gæster og i morgen bliver vores antal fordoblet, så dèr skal nok blive meget at se til;-) Vi skal i Field`s for at vise svigermor indkøbs-himlen...
Godnat;-)
-Dicte.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En masse mad er publiceret 27/08-2004 23:07 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.