Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
9 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
8 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
5 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
7 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
8 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
9 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
7 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
7 år siden
Græsken
Halina Abram...
4 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
9 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
5 år siden
Hejsa dagbog, - Jeg kæmper godt i ET for tiden, - det er nogle vilde dueller jeg vinder, hopper rundt, - skyder og rammer dem alle..jeg er som en mur der kommer imod folk..de ser mig kommer, forsøger at stille sig ivejen, men bliver tromlet ned ved hjælp af mine våben.

En af de fede tider var, da Maddoc gemte sig bag en sten, fordi 2 fjender var på vej imod ham,..de havde skudt ham halv i smadder,..men så kom jeg bag ved ham, jeg så de 2 var ved at ordne ham..så jeg løb henad imod ham og de 2 fjener..samtidig med at jeg skød de to fjender..hvilket fik maddoc til at sige " der kom en "krads" (på tysk) mand bag mig :) så var det bare med at få det flag tilbage.

Ligesom da der var en der skød mig bagfra..der hvor jeg dukker frem..han fik mig første gang..så skrev jeg "flee" til ham.."flygt" dukkede frem og skød ham..points mæssig var jeg igen overlegen i forhold til alle andre.

Ellers er det også fedt, at kunne noget så godt, at modstanderne frygter en..og respektere en..respekt får man kun hvis man er go :) meget god,..ellers er folk ret lige glade med hinaden.

*G* på et tidspunkt var der en maskeret spiller, han var faktisk ret så god..ufattelig god :) men jeg ser ligesom frem i tiden i spillet..smed en granat,..et pletskud der ramte ham i ansigtet...han blev stoppet:) for det kan godt være at han kunne skyde godt,..men jeg kan smide en granat der rammer plet hver gang..hvilket han blev lidt imponeret over :) men jeg er den bedste granat skytte..

Så god, at mange har forsøgt at kopiere mig..men det lykkes ikke altid lige godt for dem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Urørlig er publiceret 29/08-2004 01:17 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.