19 år siden

En dag midt imellem de andre

Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Jeg kan mærke energien tiltage inde i mig, for hver dag dèr går, kan jeg flere ting og min appetit er også tiltaget - det er så dejligt at ha` fået bugt med halsbetændelsen:-) I dag fejrede jeg dèt, med at købe Majbritte Ulrikkenholms nye bog "Breve fra Maria" en ny sæbeskål, et nyt kæmpefad og en ny sæbe-dispenser - måske er en fejring af slut halsbetændelse lige i overkanten, vi kan også bare sige, at jeg havde lyst til at købe bogen, faddet "mangler" jeg og sæbe skålen/dispenseren har jeg længe gået og kigget efter, men før jeg så disse, levede ingen op til mit indre billede af, hvordan sådan nogle skal se ud... ;-)
Jeg har tændt stearinlys i hele stuen og om lidt vil jeg sætte mig til rette i èn lænestol og starte marathon-læsningen af bogen. Jeg er en kæmpe fan af hende - både skrive og sangmæssigt. Hun èr en èner af format - det er bare synd, at dèr ikke er flere, som har fået øjnene op for hendes åbentlyse verdensklasse.
En meget skøn kvinde, hèr på "Pennen", står overfor et kæmpe vendepunkt i hendes liv, men værst af alt, oplever hun, hvordan mennesker kan være, når det værdste i dem, træder frem. Nogle gange er dèt slet ikke til at forstå, at vi kan have dèt i os - nogle har det mere veludviklet end andre, men inderst inde, tror jeg på, at vi alle har dette skrækkelige potentiale. Nogle vælger altid lyset og de vil derfor ikke tænke som skygger eller endnu være, tusmørke. De andre, har valgt det mørke lidt for ofte, så derfor har dèt fortrængt lyset fra deres indre - men heldigvis kan lyset altid komme igen. Man skal bare selv lade dèt trænge ind.
Gud er ikke kun i himlen, men i hvert eneste menneske - derfor kan du aldrig vide hvornår du møder ham, eller hvad han næste gang vil vise dig. Så vær åben på dine veje.
Majbritte - nu kommer jeg!!!!!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En dag midt imellem de andre er publiceret 17/09-2004 21:11 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.