19 år siden

Monstermaskine

Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 4 dage siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 12 dage siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Var i Netto i går og fik købt en håndstøvsuger.. Jeg var noget overrasket over at denne vidunder af en maskine blev leveret i en halv kuffert. Den var belagt med plastik, så jeg ikke kunne se indholdet, men valgte at købe den alligevel.

Vel hjemme, kunne jeg som et barn der lige havde fået julegave, ikke vente med at flå plasticet af og få den åbnet……..Nøøøøøøøøj den var stor ;-) og lidt tung, men jeg er ikke i tvivl om at den nok skal blive brugt. Husets ” små ” drenge er ellevilde med alt der har en motor, og kan sige en lyd samtidig ( Og det KAN den )…

Jeg har ikke haft ro i sjælen i de sidste par dage. André var på besøg ved en tidligere klasse kammerat i mandags. Han er en fyr som jeg ikke stoler ret meget på, plus at hans mor har en meget lemfældig holdning til hans opdragelse og forbrug af alkohol. Så det er altid med en meget firkantet aftale, at André får lov til at besøge ham, og ikke ret lang tid af gangen.

Han havde ikke været der ret tid, før at en anden fra samme speciel klasse kom på besøg, men da den sidste ankommende gerne ville have André med uden for og lave tegnsprog ( slås ) stak han af der fra…. Denne kamaret havde siddet og pralet med, at han skulle 2 år i ungdomsfængsel pga. at han havde slået nogen ned..

Jeg husker at denne lille ” verdensmester ” også var fjernet hjemme fra på et tidspunkt, da der var problemer, og han bla havde stukket hans mor i armen med en kniv..

Jeg takker min stædighed for, at han kom væk fra den klasse efter hans konklusion. Med André´s øjne, er det hans karmmarter gør rigtig !!

Selv om jeg laver en klar aftale med André, så kan der komme en pludselig indskydelse om at nu vil han altså besøge en eller anden, og så er en aftale altså en by i Rusland. Jeg ved godt at han gør det i en god mening, og er selvfølgelig også glad for at han er social, meeeeeen

Jeg har taget tidlig hjem de sidste par dage, og har valgt at blive helt hjemme i dag. Jeg vil gerne have ham lidt under kontrol, selv om det ikke er rart ikke at skulle sige, at jeg ikke stoler på ham.

Han var lidt pirrelig i går, efter at en aftale med Michelle var gået i vasken. Han skulle have flyttet hendes møbler, men af en eller anden grund blev det ikke til noget.. André ser et meget stort lys i hans søster, og havde set frem til at hjælpe hende.

Jeg har stadig ikke talt med hende efter hendes raseri udbrud, hvor hun bla mente, at vi ikke gad og hjælpe hende med at flytte pga. at jeg sagde nej til, at køre hende det halve af byen rundt.
Min far havde dem begge med til tyskland i tirsdags, og der var hun med her ude en smut. Hun hilste ikke, og undgik øjenkontakt…

Jeg har at vendt, drejet og analyseret – hvad der er gået galt, og er utrolig ked af det. Men jeg mener at den opførsel hun lage for dagen, ingen steder hører hjemme… Så hun kan få lov til at gå og pleje hendes surhed et stykke tid, før at jeg tager initiativ til noget som helst…

Jeg er næsten 100% sikker på, at det bliver mig som må bryde isen, da hun er en lille stædig æsel. Hun har desværre ikke fundet ud af at bruge hendes stædighed konstruktiv endnu.

Jeg får håndværker besøg i dag, og jeg er ” næsten ” alene hjemme.. He he

Nej vi har måtte rykke for vores vinduer og kælderdør.. Fik en forklaring om, at noget var bortkommet hos maleren.. Hmm vi har ikke skiftet telefon nummer !!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Monstermaskine er publiceret 15/10-2004 07:53 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.