19 år siden

vælge lyset i smerten

Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 13 dage siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 7 dage siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 7 dage siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
2 måneder, 1 dag siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Aksepere hvad der sker i livet som det rigtige.

Sådan vil jeg leve.

sidder her idag ved pcen skriver føller livet herinde på pennen som en gave en gave jeg har fået netop pga smerte mit ben driller mig igen.

Igår fri fra arbejde hente min datter Charlotte der igen igen gad besøge mig (tsk min pc))

Ville gå en tur med hunden besluttede mig til at tage en lang tur, et sted elsker jeg jo netop at gå langt med min hund , få hovedet tømt helt af, se naturen mærke min puls op af bakkerne, dejligt. tænkte ved mig selv at jeg ville tage mig sammen gå en dejlig lang tur hver dag, ååå mit gamle ben må bare følge med.
Gik bare gik kom hen i et hjørne af skoven jeg ikke havde været før mødte Andersen Lundbys mindesmærke tilsyndeladene en landskabsmaler født i 1941, mødte får hest mennesker på tur dejligt derude i skoven, begyndte at kunne mærke en smerte i mit ben måtte hellere finde hjem igen hmmm var kommet langt væk stier jeg ikke havde set før en lille spejderhytte

Benet der gjorde mere og mere ondt for med et at låse sig næsten helt fast ved ankelen øv hvor er der langt hjem tanker om banke på til et sommerhus med lys blive kørt hjem, gjorde det ikke forsatte bare hjemaf, kom til en kendt skovvej, yes nu kender jeg da vejen stadig langt hjem hmmm følles længere end jeg troede.

hjemme min datter ved pcen kunne godt se jeg hverken gik godt eller havde det godt fik forklaret jeg ville køre ud til min forældre at spise. ryddet op på sommerhusets aftensmad som Charlotte fik med hjem til familiemiddag hos eks familie.

aftensmad servert hos min mor dejligt, mor havde lidt travl men sørgede godt for mig inden hun senere skulle ud af huset.

Efter aftensmaden kørte jeg sydpå de 200km mod kæresten i vejle heldigvis er det kun min koblingsfod der er dårlig sååå kan godt komme trafiksikkert frem. stoppede midt på Limfjordsbroen med katestrofeblink (min arbejdsplads) ville have mit fotostativ derfra med til Vejle, mødte kort smeden der skulle lave noget tungt vedligeholdelse på broen i nat.

Nåede godt til vejle ved 10 tiden træt overvejelser om der er tale om nyt brud i bennet? om jeg skal tage på skadestuen eller vente til 8/11 hvor jeg har tid til undersøgelse, udsatte beslutningen til idag.

Idag går bennet lidt bedre har brugt mange timer på at forsøge få kontakt til Give sygehus om de mon kunne tage mig inden d 8/11?? her lige nu er det lykkedes nå en forbindelse til dem hvor de har lovet at ringe tilbage inden længe skønt.

men ja hvorom altig er intet er så skidt det ikke er godt for nået for mit dårlige ben har betydet lang tid sammen med jer pennefolk idag hvad morgendagen ville bringe er uvidst men spændene.

husk at nyde dagen hvordan den end er)))

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget vælge lyset i smerten er publiceret 19/10-2004 14:06 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.