tæt på og lang fra

Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Hey dagbog, jeg var igår lige ved at opnå den ultimative succes. At finde kæresten, - havde jeg gjort det, havde vi to idag snakket sammen for sidste gang. Men jeg kan stadig ikke placere hende, det bedste jeg kan sige er taget fra en sang jeg ikke kender..men linierne "she blows hot and cold" sådan har jeg det helt...jeg ved ikke hvor jeg har hørt det før, men et eller andet sted må det stamme fra. vildt frustrerende, hun siger noget..fortryder lidt..siger noget igen..trækker det lidt tilbage...siger noget nyt..jeg har det lidt som en fisk i vandet...jeg ved ikke om du kan følge mig dagbog.

hjemad idag mødte jeg en fra seminariet..hun sagde at "vi ses jo i vejle imorgen" i vejle? hvad skal jeg i vejle..hva nu ? jo en fra klassen som jeg er i praktik med, vil ha mig og en anden med i byen til en øl efter..*lol* det har han ikke sagt noget om til mig endnu..nu må vi se om han snakker noget om det til mig imorgen..ellers er det også lidt lige meget..jeg er ikke så meget for det. selvfølgelig kunne det være jeg mødte en steg der..meeeen, det gør jeg jo aldrig...der findes ikke så mange der kan nøjes med at se det gode i folk, også glemme lidt hvordan de ser ud..de skal altid..jamen..du kan bare ændre udseene...gu vil jeg ej, acceptere mig som jeg er! det er ikke mit problem men de som ser på det's problem.

jeg er bedre tjent end at finde mig en der ser efter sådan noget, så kan de fyre nok så meget plader af, at man tænder på..vrøvl..jeg kigger KUN efter personligheden. kan jeg, så kan det også lade sig gøre for andre..hvis de ellers vil stige ned fra den høje hæst, de tror de sidder på.

--

Aaaarggh..jeg må overtage spillet,-- nye spille regler, jeg skal vende brættet om igen. Nu skal der komme lige gyldig luft, - Flip of the switch...skal man vinde, skal jeg åbenbart spille poker...you got it baby..."kenny" er sat af bestillingen, så at sige..det jeg normal ville gøre, det ærlige...forget about it..

15:57 - så er alle stederne ændret, til det andet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tæt på og lang fra er publiceret 28/10-2004 13:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.