Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
12 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
blev meget uvenner med T i søndags. han svinede mig fordi jeg stadig ser andreas. jeg prøvede at forklare ham et og andet om, at andreas stadig er min bedste ven. om hvordan jeg havde rendte efter ham som en lille hund, hvordan jeg havde lignet en lille pige, der havde mistet sin mor, den gang i tivoli, da han var gået. til sidst blev jeg rimelig træt at at få af vide hvor svag og hvor dårlig en ven jeg er.
skrev at han, andreas, er en person som jeg troede var mit livs udkårene, jeg ved at han ikke vil have mig, og prøver nu i stedet på at nøjes med hans venskab. og det minder da vist lidt om en anden, jeg kender.
dén sad. T har været/er? forelsket i min veninde, og nu er de baree venner og ses tit.
enden på dialogen blev denne besked fa ham:

"ventede på hvornår du ville fyre den af. JEG dropper ikke alle mine abdre venner og kommer springende hver gang anne fløjter. JEG jeg kan sagtensd gå en uge eller mere uden at tale eller skrive med hende uden at jeg panikker fuldstændig.JEG har det faktisk rigtig sjovt, når jeg er sammen med anne, JEG bliver ikke mere ulykkelig af det. JEG er fuldstændig desperat efter opmærksomhed fordi min "store kærlighed" ikke vil have mig. newsflash: han vil IKKE have dig og du får det IKKE bedre af at rende rundt og lade som om du er hans ven. gider ikke det her pis mere. vil gerne hjælpe dig, men det er umuligt så længe du har så forbandet ondt af dig selv. Du er ikke 15 mere, så prøv dog for helvede at opføre dig som en voksen".
....................

den hellige rad. hvornår er der måske liiiige gået mere end to dage,hvor han ikke har snakket med anne? det er jo lidt nemmere, når man gerne må og man ikke skal kæmpe for ikke at kontakte.
ham taler jeg nok ikke med igen. men faktisk er det en lettelse. såret mig, har han ikke ligefrem, han har jo ikke sagt noget, som nogen ikke har sagt til mig i forvejen. nu slipper jeg for at have dårlig samvittighed over for ham.

og i øvrigt: hvis jeg lignede en lille pige, der havde mistet sin mor, fordi andreas gik, den gang i tivoli, hvorfor gad han så godt at kysse med mig en halv time efter?

og siden hvornår er der kommet et prtojekt "red natascha", som han er ansvarlig for?

han kan da rende mig. sure mokke.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget gale mand er publiceret 02/11-2004 10:50 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.