19 år siden

Et ordentligt jern skal der til

Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
8 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
12 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
11 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Duét - youít
Enantiodrom
14 dage siden
For at putte den i hul !!

Min kære mand var blevet forelsket i et golf sæt. Efter en opringning til forretningen som ligger oppe nordpå, viste det sig, at der ” kun ” var 3 sæt tilbage.
Jeg har kunne mærke at det kriblede i ham, da sættet var sat ned til halv pris, plus at der var gratis tilpasning, men han ville vente til efter jul.
Da han mandag eftermiddag atter snakkede om vidunderet, sagde jeg - at han bare kunne ringe til forretningen og få den sat til side. Han kikkede uforstående på mig, og jeg sagde - at det var min julegave til ham. Puha jublen kunne ingen ende tage ;-)
Jeg har stadig ikke fattet hans iver for at spille golf, men jeg respektere det fuld ud. Ligesom at jeg ved, at han vil respektere hvis jeg mente at der var noget andet der var vigtigere en dag.

Jeg har efterhånden lært, at jeg ALDRIG skal spørge til hvordan det er gået på golfbanen, men i stedet afvente til han siger – Jeg ved godt at det ikke interessere dig, MEN NU SKAL DU LIGE HØRE. Hmm…….Og så sidder jeg og smiler og nikker samtidig med, at jeg håber at kunne skjule at det ikke siger eller interesser mig en pind.

Jeg smiler lidt ved tanken om en kunde jeg havde sidste weekend, som pludselig udbryd – hold da op hvor er du god til svare politisk korrekt ;-) Det han mente var, at jeg var god til at snakke ham efter munden, og give ham ret på de rigtige tidspunkter. Det er nok den samme ” tricks ” jeg bruger når jeg får et golf referat ;-)

Jeg kan jo ikke forvente at han ” høre ” efter, når jeg siger noget som i bund og grund ikke interesser ham, hvis jeg ikke selv gør det.

Nå men nok om det. Vi fik hentet ” jernet ” i tirsdags, så nu står det bare og venter på at blive prøvet af….

Bilen er til service i dag, så jeg har min sædvanlige fridag. Dagen i dag står på julegave indkøb, og jeg håber at listen er blevet betydelig mindre i eftermiddag.
Mit sædvanlige største problem, er hvad jeg skal give min far. Jeg brugte mine ideer på hans fødselsdag, så indtil i går var jeg lidt på spanden. Jeg sad på arbejde og skimtede mit ugeblad igennem,da jeg faldt over en annonce hvor man bla kunne købe en måtte med 2 gravhunde på. BINGO sådan en skal han have…….. Jeg synes at det er en total åndsvag gave gaveide, men han er så glad for hans ( skide ) hunde, så hvorfor ikke. Min søster grinte da jeg fortalte hende det, men synes at det var en god ide.

Jeg må hellere vække den unge dame, som har lovet at hjælpe mig i dag. Vi har ellers undgået hinanden på det sidste, da jeg syntes at hun er blevet en lalle røv, og hun mener at jeg er skide irriterende………….. Det kan jeg ikke forstå ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et ordentligt jern skal der til er publiceret 09/12-2004 08:19 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.