Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 3 dage siden
Tror jeg nok ;-)

Jeg vågnede kl. 02.00 og var frisk !! I stedet for at tage en time mere, valgte jeg at stå op. Engang i sidste uge vågnede jeg også ved 02.00 tiden, men blev i sengen og faldt i sådan en dyb søvn, at jeg havde svært ved at komme til overfladen igen
Jeg ringede til min far for at høre om han kedede sig, for så ville jeg da gerne afløse ham. Det skulle der ikke meget overtagelse til, så kl. 02.45 sad jeg i bilen ;-) Om jeg starter en time før end jeg plejer, og så tager en time før hjem i den sidste ende, betyder ikke noget.

Jeg var lidt efter min far i går.....Stakkels mand ;-) Han har i længere tid haft noget øjenbetændelse, men ikke gidet at bruge tid på at tage til lægen, plus at han har fået et eller andet i tindingen, som kunne minde om et modermærke som var vokset. Jeg har sagt til ham at han skulle få det tjekket. Men går det nu i sig selv, ville være spild af god tid.. Hmm
Han fortalte at han havde været lidt skidt tilpas, haft dirre og havde kastet op i går. Da jeg spurte til hvor lang tid det havde stået på svarede han - siden i mandags !!
Han havde nok forventet, at jeg ville reagere på en eller anden måde siden at han ikke havde sagt noget.. Men til lægen kom han altså, selv om at det ikke var med hans gode vilje.
Øjenbetændelsen fik han noget salve for - den modermærke ligene en, var en vorde som skal fjernes ambulant i næste uge, og så fik han noget pencilen mod maven. Det med maven bekymre mig mest, da det ikke er lang tid siden han sidst havde en tur .

Jeg fik også ringet til gården for at høre om psykolog samtalen. Konen havde åbenbart misforstået lægen som havde ringet angående samtalen. Hun havde forstået, at de gerne ville snakke om årsagen til psykosen, men i stedet blev der lavet en intelligens test på ham. Umiddelbart så det ikke ud til, at han havde flyttet sig siden den der blev lavet på ham for ca. 4 år siden på børene psyk. Dengang fik vi også at vide, at de ikke kunne sige hvor meget han udviklede sig mentalt !!

Min søster og svoger har meldt deres ankomst lørdag. De skal til barnedåb ved en veninde til min søster på søndag. Golf sættet bliver selvfølgelig lagt i bagagerummet, hvis der nu skulle blive tid til det ;-) Om jeg forstår.......

Jeg må hellere drage ud i den store verden, i håb om at kunne tjene til dagen og vejen ( ikke mindst julen ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tidlig op og tidlig i seng er publiceret 03/12-2004 09:44 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.