19 år siden

julestemning....

Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Julen er ved at indfinde sig. Det hjalp gevaldigt i går med en tur i skoven og ca. 10 cm sne. Der var mange som var i skoven for at kælke og købe juletræ. Der var fuldstændig vindstille, himlen blå og solen stod lavt. Det var virkeligt smukt...!! Øv at jeg ikke havde fået kameraet med...!

Jeg har lige været et par dage i Århus og var blandt andet en tur i den gamle by. Det var rigtigt hyggeligt. Fredag aften var jeg i biffen sammen med en god ven i Århus. Vi var inde og se "Pigen med perleørering" Den kan varmt anbefales..!

Idag har jeg været en tur i Viborg og besøge 2 af mine bedste veninder. Jeg fik lige mulighed for at låne en bil, så det skaulle udnyttes. Jeg havde nemlig fået en afspadseringsdag idag.

Der fik jeg købt en del julegaver. Fedt - for jeg var kun lige kommet igang. Nu mangler jeg bare til min veninde og min fætter.

Iaften har jeg været på café sammen med min ene madklub for at ønske hinanden god jul, inden vi alle spredes for at fejre julen i familiens skød. I morgen aften skal jeg mødes med den anden madklub i samme anledning. det er en hyggelig tradition. Vi mødes også nytårsaftensdag, hvor vi spiser frokost sammen, da vi ikke længere fejre nytåret sammen.

Jeg er ved at gøre klar til at give slip på T. Om 2 dage er han over alle bjerge. Det er slut...! Om 1 uge har han sikkert glemt alt om mig og om en måned har han fået en kæreste...! Han er sådan én, der ikke kan gå ret længe uden at have en kæreste. Det har han brug for!

Jeg glæder mig til at få et liv igen for han fylder meget i min hverdag. Vil helst ikke indrømme eller tænke på hvor meget jeg vil savne ham!

Mit nytårsønske må være et lykkeligt og bedre privatliv.... Ligenu er det ikke-eksisterende...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget julestemning.... er publiceret 20/12-2004 22:50 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.