Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
10 måneder, 14 dage siden
Døde dun
Tine Sønder ...
9 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
6 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
8 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
7 år siden
skulderklap
Jette Peters...
6 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
13 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
7 år siden
Kaos?
Per Z
8 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
4 måneder, 3 dage siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
8 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
5 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
7 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
7 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
5 år siden
Hey dagbog, - jeg skriver til dig igen, for at holde styr på begivenhederne, hvornår de sker og hvad der er sket. Jeg har lige opdaget at der lå endnu et "intet nummer" opkald på min mobil...jeg aner ikke hvem det er der forsøger at kontakte mig på det samme tidspunkt hver gang..1 gang i ugen. kl 17:45 denne gang..dette er 4 gang...omkring samme tid..det kan ikke være en der trykker forkert, - for hvorfor skulle en trykke forkert 1 gang i ugen omkring det samme tidspunkt...lige når jeg sidder og spiser..og netop ikke kigger eller høre min mobil...som iøvrigt for det meste er på lydløs.

Måske er der virkelig et fjols derude, der enten en der vil i kontakt med mig, eller en der bare er ude på at chikanere *lol* - ikke noget der går mig på iøvrigt...jeg opdager det jo aldrig alligevel..eller også er det noget andet...my sences are alert...sjov jeg følte at jeg skulle se på min mobil omkring kl 19..om der lå et intet nummer på min mobil..men fik det ikke gjort..men jeg følte det!! som en stemme der siger det til mig i mit hoved...ligesom da jeg skulle gætte et årstal i mit liv..for leden dag..hvilket år det var den ferie havde været..min mor sagde et år...pludselig popper der et årstal frem i mit hoved..jeg ser tallet 87 i mit hoved..næsten skrevet i neon...så jeg siger til hende at jeg mener det var det år...hun spørger om vi skal væde en is i skoven *G* nååe ja..så gik hun op og tjekkede..tog telefonbogen med ned..og vupti..jeg havde ret..det var 87! Det er ikke kun kvinder der kan have den intiotion..men det er underligt..det er som om noget putter det ind i hovedet på mig..måske er det også sådan når jeg skriver digte...måske er det derfor jeg altid kan rime og stadig følge den historie jeg havde i hovedet...uden at bryde den for at det skal rime...nej, rimene kommer naturligt...som var de der allerede..

--
jeg har en bange anelse ud over et par andre teorier..at det er min veninde der prøvet at få fat i mig..hun har ikke skrevet i flere måneder til mig! måske har hun brug for hjælp...men hvorfor er det med et "intet nummer"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget skjult nummer er publiceret 31/01-2005 00:59 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.