Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 2 dage siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 11 dage siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Så er jeg halvvejs i min vidunderlige graviditet. Onsdag i forige uge blev jeg scannet og alt var som det skulle være. Min termin er i samme omgang blevet rykket 6 dage frem i tiden, så jeg nu er sat til d. 24/6 - 2005. Samme dag som mor kunne have blevet 61 år.
Jeg har det rigtig godt det meste af tiden og nyder livet og tiden. Jeg arbejder på højtryk - er der nærmest hele tiden. :D
Kvalmen er ikke ophørt, selvom jeg da har dage hvor jeg overhovedet ikke mærker til den. Bedst som jeg går og tror at det er ovre, så oplever jeg stadig morgener, hvor jeg må ud og ofre mig. Jeg hader simpelthen at kaste op!
Og folk med gode råd kan stikke deres råd skråt op! Vi mennesker er ikke ens og ikke en graviditet ligner en andens. Der er selvfølgelig bestemte symptomer og gener, de fleste rammes af, og det hele er ganske normalt.

Scanningen var noget af det sjoveste og mærkeligste jeg har prøvet. Jordemoderen var kort og kontant og ganske humoristisk. Jan og jeg morede os i hvert fald gevaldigt.
Det var en oplevelse af kaliber at se sit eget lille barn på skærmen. Først lå den med hænderne oppe for ørene, hvilket er meget almindeligt, når den er lidt utryg. Snart blev den mere nysgerrig og både drak af fostervandet og suttede på tommelfingeren. En rigtig lille børste, kaldte jordemoderen den. Vi så hjertet banke og et glimt af en lille fod.
Siden besøget der har jeg slet ikke været i tvivl om at det er den jeg dagligt har kunnet mærke stemme sine fødder mod min mave i bestemte tidsperioder af døgnet.
Jeg mærkede det ret tidligt, men har de sidste 14 dage noteret det mere regelmæssigt end før. Det er noget af det mest livsbekræftende man kan forestille sig - at mærke liv.
Jeg nyder det hver gang. Ind i mellem har jeg haft lidt ondt, men også dette er naturligt. Jeg har ikke kontaktet lægen siden sidst og har endnu ikke fået en tid hos en jordemoder. Scanningen blev jeg jo indkaldt til automatisk.
I næste uge ringer jeg til jordemoderen. Glæder mig til at høre hjertelyd og få en snak om de rent fysiske og praktiske ting.

Vi køber et baby-startersæt i ØNSKEBØRN, hvor der følger nogle gode ting med til billige penge.
Ellers har vi ikke været ude og investere det helt store endnu. Vi er jo flyttet og mangler en række ting til lejligheden. Her i blandt internet-opkopling.
Jeg mangler ikke nettet i hverdagen, men benytter chancen i skrivende stund, da jeg er hos den gamle i Struer nu.
Vi har været i Holstebro og jeg har købt 3 par graviditetsbukser. Det er også tiltrængt. Jeg har kun 2 par arbejdsbukser jeg kan passe nu og det ene par kan slet ikke lynes. Herligt at kitler og lange skjorter er opfundet. :)
Jeg vil intet ofre på arbejdsbeklædning, da jeg alligevel regner med at stoppe til 1. marts. Jeg ville virkelig gerne at jeg kunne fortsætte så længe som overhovedet muligt, men i det her tilfælde må jeg heller tænke på mit barn, da arbejdet er meget hårdt fysisk. Jeg nyder bare at kunne holde mig i gang.
Det bliver en hård overgang at gå af og ikke lave en skid. Med mindre jeg skal aktiveres for at modtage kontanthjælp. Who knows...?
Det er selvfølgelig begrænset hvad de kan sætte mig til og jeg vil stille krav om at det SKAL være en røgfri arbejdsplads!!!
Ganske vist er jeg selv
eks-ryger, men vil ikke udsætte mit barn for unødvendig røg.

Jeg vejer 72,5 kg. Det er rekord. :D:D
Folk kan også se det nu og det gør fornøjelsen endnu større.

Mht. flytningen så står det hele lidt på stand-by, da jeg er noget så uendelig træt når jeg kommer hjem fra arbejde. Jeg sover gerne 3 timer og går tidligt i seng - dvs før midnat sover jeg for det meste.
Vi er vældig glade for den nye lejlighed, men der vil gå lang tid før vi har pakket alt ud og har alt på plads. Det kælderrum vi kan benytte bruger håndværkerne pt. til at opbevare deres ting i, men så snart det er ryddet, så skulle der gerne komme lidt mere fart på tingene.

Der er mange ting jeg gerne ville have skrevet ned, inden det er glemt igen, men det må blive en anden gang. Jeg skal have lidt at spise, og så i seng, så jeg er klar til det ventende arbejde i morgen. :)

God weekend! :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 52 % er publiceret 04/02-2005 19:23 af str-ponzz.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.