19 år siden

Ingefær og dansk møbeldesign

At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 26 dage siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Så er det arbejdsweekend igen, hvilket i denne omgang betyder at jeg må indlogere mig i Struer, da det ikke er værd at tage chancer at starte bilen og ovenikøbet nå frem til tiden i morgen tidlig.
Jan kørte mig i morges. Vi arbejder jo samme weekend. Han har blot sin søndag fri.
Det er så dejligt at det har sneet hele dagen. Det har vi virkelig manglet. Ja, børn nu om stunder kender vel næppe til fænomenet? :D ;)
Jeg ønsker mig en rigtig isvinter! 14 dage med stiv frost og masser af snestorme. Vi skal simpelt hen have bugt med alt det forbandede kryb og kravl. De milde vintre kan vi ikke bruge til en skid. En mild vinter er ofte synonymt med en fesen og kold sommer.
For de børn der nu kan nyde godt af vinterferien i den kommende uge, vil der være underholdning i timevis ude i den kolde smukke hvide sne.
Jeg elsker sne. I det hele taget har vejrfænomener en god indvirkning på mig. Jeg elsker at gå ude. Hvad enten det regner, sner, stormer eller solen skinner fra en skyfri himmel. Der er en charme ved enhver årstid - også denne kolde mørke tid. :)

Vi har desuden købt en fryser, så nu har vi fået alle vores frostvarer med os.
På ugens eneste fridag har jeg ordnet lidt i to af værelserne. Vores kontor/bibliotek bliver muligvis forvandlet til et soveværelse på et senere tidspunkt, når vi har fået anskaffet os en sovesofa. Den skal helst se pæn ud, da rummet også skal tjene som et mindre opholdsrum.
Den lille gang er indrettet spartansk med spejl, minibord, rokokkostol og lokal kunst på væggen. Vi mangler blot et par spots, så er det på plads.

Jeg har fået 1 sæk med babytøj, sengetøj, dyne mm. fra kusine Majbrit. Det er bare så dejligt. Far har også et par ting på loftet vi skal have kigget på i nærmeste fremtid.

I dag opdagede en af brugerne i dagcentret at jeg havde fået en lille "pytmave", Så helt usynligt er det jo ikke.
Som jeg har sagt masser af gange før og gerne siger igen og igen, så nyder jeg det så ufatteligt meget - at være gravid. Det er noget af det dejligste man kan opleve. Gentagne gange hiver jeg de 4 små scanningsbilleder frem og beundrer det lille vidunder og og hver gang der kommer et spark derindefra nyder jeg det.
Mindre fedt er det at gå rundt og puste og stønne som en anden hund i løbetid! :D
Jeg har også for første gang oplevet at få "patsved", som det så ucharmerende kaldes, når undersiden af ens ynder fyldes med fugtig klam sved efter et stykke udført arbejde.
Min hud klør også - specielt på maven. Næsen bløder ofte, når den pudses.
Bækkenområdet kan være meget ømt og jeg er atter begyndt at skulle op og tisse sidst på natten. Desuden har jeg i længere tid haft længere vågne perioder sidst på natten. Det er skidehamrende irriterende for at sige det på godt dansk, og jeg er klar over at det bestemt ikke bliver bedre i takt med den voksende mave og tiltagende urolighed indefra.
Det er jo kun biting og havde jeg ikke nærmet mig de 30 med hastige skridt, ville jeg med glæde gøre det om masser af gange. Det optimale ville være at få 4 børn, men der er mange faktorer der spiller ind og lad os nu lige få den første først. ;)
Det jeg mener med det er at uanset hvor dårligt jeg har haft det og hvor anstrengende det kan være for krop og sjæl, så ville jeg til enhver tid ikke have været foruden det og ville gerne gennemleve det flere gange hvis det var det det kom an på.
Jeg læste om en kvinde der var mor til 10 børn. Hun var en af de uheldige der havde kvalme og opkastninger i alle 9 måneder af graviditeten, så sammenlagt havde hun brækket sig og haft morgenkvalme i 7 år! :D Stakkel! Men jeg forstår godt hendes følelse. Det er jo alt "besværet" værd!!!

I næste uge kommer Rikke på besøg. Vi har ikke fundet en dag endnu. Det bliver dejligt art se hende igen. Jeg har lige fået og læst invitationen til hendes polterabend. Desværre kan jeg ikke slette alle de spam-mails der ligger i min postkasse, så jeg kan ikke sende brev retur til veninden med initiativet. Og jeg kan jo ikke bede Rikke om hendes nummer. :D
Jeg finder det på krak...

God weekend! :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingefær og dansk møbeldesign er publiceret 12/02-2005 18:54 af str-ponzz.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.