17 år siden

Fyre jeg vil sexe

Farvel i morgen..
HCDitte
7 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
9 år siden
dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
10 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
9 år siden
Tanker
Luxuryline
7 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
9 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
7 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
1 år, 1 måned siden
Skagen
Peter
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
7 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
6 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
8 år siden
Jeg har skrevet en bog
Anastasia
4 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
3 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
5 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
7 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
6 år siden
Fitness
Peter
9 år siden
Skæve og underlige ting
Søren Sørens...
2 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
4 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
6 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
12 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
9 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
6 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
7 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
5 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
1 år, 1 måned siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
9 år siden
NU
Bjørn Langki...
25 dage siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
8 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
9 år siden
På falderebet
Sean
1 år, 4 måneder siden
25.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
8 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
7 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
5 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
8 år siden
Jeg ved godt at nogle nok vil blive lidt stødt over mine tanker, men jeg har tænkt over de fyre jeg helst ville sexe med..
Fy! Hun er kun 15. Ja, men sådan er det!
Jeg har lavet en topliste

1. Henrik/19
2. Martin/32
3. Jesper/16
4. Mikkel/17
5. "Barbie"/16
6. Boss/23
7. Bjørn/16
8. Brian/16
9. Patrick/16
10. Steffan/17
11. Franco/17
12. Christian/17
13. Kenneth/21

Okay, det var faktisk overraskende nemt at lave min liste!!

1. Han er bare så fucking flink, sjov og lækker. Desværre er han jyde. Så sandsynligheden er ikke så stor. Da han efterhånden er ved at blive for gammel til at komme til vores fester ovs. Men lige siden jeg kyssede ham første gang (ja, og før det!) har jeg vidst at jeg gerne vil være samnen med ham! Han ligger nummer 1 fordi han er mit nyeste 'crush'.

2. Jeg ved godt at han er 32, men der er en meget speciel kemi i mellem os. Han er ikke lige så lækker som de andre, med sin efterhånden halvgamle og halvbrugte krop, men er han sød og sjov! Desuden er han fy fy skamme fordi han er så gammel og det tænder mig. Jeg har aldrig lavet noget med ham...

3. Jeg har sexet med ham. Han var min første dengang det var og jeg savner ham nogle gange. Kunne godt bruge en tur (eller 2) mere med ham. Han var sQ flink og lækker. Mmm - nødebrun. Eneste udlænding jeg nogensinde har gjort det med..

4. Jeg kender ham ikke så godt, men lige fra starten af har der været en hed flirt i mellem os. Han er dejlig og hjælpsom :) Lidt nervøs når jeg er i nærheden. Ligger på en sex'er på en skala fra 1 til 10 - for at være lækker.

5. Min kære lille Barbie. Nej, det er ikke en dukke det er en cute jydsk fyr. Sød og ikke mindst herre sjov. Han er meget speciel, ikke lækker, men speciel. Han er nok det nærmeste jeg kommer på en Heavy metal fyr. Half evil! Jeg har været kærlig med ham, alle troede på et tidspunkt vi var kærester..

6. Boss(e) palyeren over alle mandelige playere. Fuck hvor vi havde det fedt dengang han gik i gymnasiet! Det var fedt at have en ven der var ligeså meget player som en selv! (Jeg var player dengang!) Han er og bliver lækker. Han ligner Wood bare i en lækker udgave. Nice! Han er selvsikker, udfarende og charmerende ad helvedes til!! I øvrigt kan han danse! Det er det de færreste fyre der kan. Han har bare et vist talent for at kunne de ting som tænder mig mest, også når vi dansede!
Hvis bare han ikke var blevet så røv kedelig efter han er begyndt på jurastudie. ØV!! Men ville nu alligevel gerne se om jeg ikke kunne tænde den stolte hanløve i ham endnu engang!!

7. Min søde lille skat!! Okay, du er ikke 16 i virkeligheden, men gid du var! Hvis du var lidt ældre ville jeg kaste mig over dig, eller i hvertilfælde flirte med dig. Du er for sjov! Og samtidig fræk. Ikke så sexet, men det kommer nok med alderen!

8. Brian han er sød. Han er nok den eneste kloge dreng jeg har på listen. Han er måske lidt for spinkel til mig - kropsmæssig, men tilgengæld er han god til at lave kaffe, trøste, opmuntre og være skør. Du er bare dejlig. Har nok også givet nogle folk det indtryk at vi var meget hotte sammen! Men vi har aldrig rigtig lavet noget. Tænk at jeg kan lide en fyr der er klog i skolemn. (fysik, kemi, matematik)

9. Han var nok den første fyr jeg rigtig havde seksuelle tanker om som blev ført ud i livet uden fnis og latterkramper. Moden, sød - men samtidig umoden og irriterende. Han er alt for humørsvingende til at han kan komme højere op (eller også er det mig der er humørsvingeren!). Model så selvfølgelig er han lækker. Han var på et tidspunkt min bedste ven, men vi holdt op med at være så meget sammen fordi ALLE troede vi var kæreste - og dengang gav det os en masse problemer. Det er utroligt som folk blander sig!
Hvis det ikke havde været for unødvendig indblanding af forældre, venner, veninder, små søskende, lærere og andet godtfolk havde vi nok sexet zusammen! Har dog lavet en del andre hotte ting med ham!

10. Tyskere har aldrig i min fantasi været lækre, men efter jeg har mødt Steffan (og Bente!) har jeg fået et lidt andet synspunkt. Jeg tænder nok på Steffan, mest fordi han er pisse fræk, provokerende og virkelig kan få mit pis i kog, men underligt nok ville jeg gerne sexe med ham! Han er sexet. Uhh! Den lækreste 100% tysker jeg nogensinde har mødt! Tak for en fed sommer Steffan!

11. Min tyrkiske ven der bor i Tyskland. Han er helt vildt sindsygt lækker! Desværre ved jeg ikke rigtig om han er klog og i bund og grund sød, vi kunne nemlig ikke tale sammen. Franco(et eller andet) havde nemlig aldrig lært at tale engelsk og eftersom jeg lige havde fået tysk og han lige var flyttet til Tyskland var der ingen af os der kunne tale sammen. Det var et meget fysisk forhold! Hehe!

12. Dette er udelukkende et tænkeforhold. Jeg kender ham kun på afstand har altid kun været sammen med ham i en større gruppe så kender ham ikke inderst inde. Han er vildt selvfed og det tænder mig ved ham - for seriøst! Han har noget at have det i!!

13. Mit gamle barndoms-chrush. Eneste problem - han var ligesom ikke barn dengang. Dengang var han bare den lækreste i hele verden det er han nok ikke mere. Halvbuttet småbleg osv. Heh, men for gammel sommerforelskelses skyld ville jeg gerne være sammen med ham hvis muligheden kom!

Jeg har en meget alsidig list! Fra en alder på 16-32!! Og både danskere, invandre og tyskere! Hehe! Nogle af fyrerne (flertallet)er vildt lækre, men der er altså også nogle der ikke ser godt ud. Så sig lige at jeg går efter udseendet igen! Det gør jeg ikke! Jeg har bare en logik.
Til en fest snakker man først med de lækre mennesker- Hvem gider at gå hen til den svedende, bumsede fyr i grå morfar-undertrøje!?
Men når man først ar lært dem at kende kan de sagtens være overdrevent charmerende og lige til at lægge ned! :D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fyre jeg vil sexe er publiceret 04/02-2005 13:12 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.