En meget mærkelig, uhyggelig drøm...

Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
12 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
12 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Det var noget med, at jeg havde siddet nede på Toldkammeret og solgt billetter til en børnekoncert, og var kommet til at tage tyve kroner for dem (det er voksenprisen), og så skulle jeg, af en eller anden mærkelig årsag, samtidig tage billeder af ungerne – hvilket vi ikke har indført – og det kom jeg også til at tage overpris for, og så gled jeg lige over i et andet sceneri, hvor jeg var ude at køre i tog med dem (måske, jeg havde tilbudt at køre dem og deres forældre hjem, for at bøde på den forrige fadæse?), og der havde jeg – der styrede toget – to valgmuligheder i form af knapper – et en fortsættelsesknap og en der hed ”bøsse” (spørg mig ikke hvorfor – vil nødig lægge noget diskriminerende deri!). Jeg trykkede selvfølgelig forkert – på ”bøsse”-knappen – og hele vognen med mig og ungerne med samt deres forældre blev koblet fra (spørg ikke hvordan!), med det resultat, at vi for ud fremad, drejende ud på et sidespor, der ville ende blindt, og smadre os alle sammen mod en væg – det skal lige tilføjes at der var mørk – ligesom Nørreport St. eller i metroen. Jeg nåede lige i SIDSTE øjeblik at trykke på den anden knap, og nu blev vi – på ret så ulogisk vis – koblet på toget igen, og – ZAP – scenen skiftede til Toldkammeret igen. Jeg gik rasende og grædende op og ned ad gulvet. I mellemgangen. Børnene og forældrene havde slet ikke opdaget noget. De var steget glade og taknemmelige af toget, kunne jeg fornemme, men jeg selv rystede af skræk, anger og – som sagt – raseri på mig selv, over hvad der KUNNE være sket. De andre, dernede på Toldkammeret – kan umiddelbart kun huske Henrik, men de var nogle stykker, prøvede forgæves at trøste mig, medens jeg stod og græd og skældte mig selv ud, ned over stedets zink-køkkenvask. Og ZAP – så sluttede drømmen. Jeg er vågnet og ubehageligt angst. Kuldegysninger. Men, det hjalp dog en del at få skrevet det hele ned.

Men, det var godt nok en mærkelig, mærkelig drøm – og jeg tør SLET IKKE tænke på, hvad der kunne TOLKES ud af den drøm!!!!

Men, tak fordi du var sød at ”lytte”!

De kærligste hilsner fra

Frederik.
P.S. Er nu startet dagen med et gls cola. Absolut ikke det sundeste, men da jeg ikke er kaffedrikker, så er det mit eneste hurtig-vågnings-middel, og DET vil jeg meget gerne. Er, som sagt, stadig en smule rystet...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En meget mærkelig, uhyggelig drøm... er publiceret 20/03-2005 10:40 af Frederik Tolstrup (Hunnies ven).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.