19 år siden

den fine, hvide tingest i sommerhuset=kærlig

Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
15 dage siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
sidder og dagdrømmer. utroligt hvad det kan lede til. har i forbindelse med mit forestående speciale bildt mig selv ind, at det hele vil gå meget lettere, hvis jeg ejer en bærbar computer. så kan jeg få et spacilekontor og tage min computer med mig, eller i det mindste sætte mig ud på universitetet. og jeg har forelsket mig i en ibook fra apple. lille, fin, hvid tingest, der også vil spare mig for meget plads i min et-værelses lejlighed.
den sidder jeg så og drømmer om.
og videre...
jeg har lånt et sommerhus et eller andet sted, hvo jeg er taget ud for at sidde og skrive, hellige mig mit arbejde. indimellem arbejdet på min lækre hvide computer nyder jeg sensommeren (for det er det blevet) på den lille veranda. jeg sidder med en gammel radio og tæpper omkring mig, når det er aften. jeg har masser af stearinlys, myggelys, glas med lys. jeg hører kassettebånd med ella fitzgerald, tom waitts og gammelt pop. jeg drikker rødvin og hygger mig. tidlige morgener går jeg ture ved stranden, bliver blæst igennem. jeg har hvid nederdel på og en cardigan. på min første tur på stranden cykler en sød fyr forbi og hilser på. jeg går ture til købmanden som ligger i midten af byen ved havnen. køber hvede- og grahamsmel og gær. på vejen hjem kommer jeg forbi et sted, hvor de ved vejen sælger friske bær og hjemmelavet syltetøj. jeg går hjem og bager, spiser nybagt brød med syltetøj. skriver. nyder mine stille aftener. aldrig fjernsyn, men gode bøger. jeg snakker tit med andreas i telefonen. fyren fra stranden viser sig at bo tæt ved mit sommerhus. han er der med en pige og en dreng, der er kærester. jeg falder i snak med dem og de inviterer mig over. det er ret hyggeligt. snart tager de to hjem, for den søde fyr bor der faktisk i øjeblikket. han har sagt sin lejlighed op og bor nu i sine forældres sommerhus indtil han skal overtage den nye. han skriver også bare speciale.
vi snakker tit sammen og jeg inviterer ham på mit nybagte brød med syltetøj. han kigger over, når jeg sidder med vin og lytter til musik. vi drikker øl på verandaen i de lune nætter. jeg sidder i blomstret nederdel og en lun cardigan og ser meget fenimin ud. nogle gange bliver vi lidt berusede og danser og griner.
en dag spørger han om vi ikke skal grille om aftenen.
jeg kommer over og har gjort noget ud af mig selv, har kjole på og make-up, hvilket jeg normalt ikke har, når jeg sidder hele dagen og skriver. vi pimper rosevin og griner og griller. vi bliver lidt fulde og da solen skal gå ned tager vi flasken med ned til stranden og sidder der.
og så kysser vi.
næste morgen vågner jeg hos ham. vi kysser igen og han er dejlig. vi laver kaffe. men jeg har det lidt mærkeligt, vil hurtigt hjem. skrive, er mit påskud. men vi aftaler at ses om aftenen. andreas ringer, daj eg kommer hjem og jeg savner ham. han savner mig...... nej, nu løber det af sporet.
jeg er kommet hjem og jeg skriver hele dagen. det regner. men jeg kan ikke koncentrere mig, så jeg tager regntøj på og går ned til stranden og tænker. da jeg kommer hjem, står der et syltetøjsglas fyldt med plukkede blomster på verandaen. under glasset ligger en seddel, og der står: Jeg savner dig og glæder mig til i aften. det er selvfølgelig fra den søde fyr. jo, jeg glæder mig også. jeg går over om aftenen og vi kaster os over hinanden.

ja.... så jeg skal bare have den computer. hvad der dog ikke ville ske, hvis jeg fik den computer. heldigvis har mor sagt, at jeg gerne må låne penge til den af hende...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget den fine, hvide tingest i sommerhuset=kærlig er publiceret 25/03-2005 20:28 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.