En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 2 måneder siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
"Og han rejste op i bjergene for at søge efter sig selv. Og der sad han i to år, og mediterede på dette ene spørgsmål: "Hvem er jeg?""

Sikke da egentlig noget pis. Så har han spildt to år af sit liv på at sidde på en eller anden latterlig klam bjergskråning med græssende får rundt om sig og tænkt!! Det er da fint nok at han vil finde sig selv, men helt ærligt. Han kan sku da også lave andet end det samtidig.

Mange af os spilder så forfærdeligt lang tid på at tænke over tingene, og mens vi tænker, tja så glider livet os forbi. Det er jo bare dumt!

Det handler om at leve. Det handler om at leve elske og se mulighederne frem for risici. Ja det kan da godt være at dine handlinger har en konsekvens men er det ikke bare et tegn på umodenhed at du ikke tør satse? Og ikke at satse på livet virker da umiddelbart voldsomt dumt.

Så istedet for at sidde og spilde din og andres tid med trivielle spørgsmål som, "Kan du lide mig?" "Hvem er jeg?" "Hvad vil jeg?", så kom dog ud i verdenen og find ud af det. Lænestolsmetoden er dejlig fordi du ikke risikerer noget, men hvis du tør tage imod udfordringen fra den største lærer af dem alle, ja hvad har du så egentlig tænkt du kunne vinde?
Elsk chancerne, løb risikoerne, og vær ærlig over for dig selv. Erkend nederlag, men lad dig ikke slå ud. Bare lev. Lev og vær lykkelig. Din belønning kommer ikke i det hinsides, den kommer her på jorden. Så tag og kom igang med det du er skabt til:
At leve.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At leve er publiceret 06/04-2005 23:45 af Jakob Arndal (Takana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.