I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Weekenden har være så lang ..længer end den plejer ..smiler lidt ved mig selv og ved godt hvorfor den har været det , vi har ikke kunne snakke sammen hele weekenden ..og uha jeg savner ham så inderlig ..men på den gode måde , for det har været med sommer fugle i maven jeg har følt savnet og mine tanker har haft vinger , og fløget afsted til ham , med den den samme vind der har leget med mit hår som har strøget hen over min kind .
Musik har været min trøst ...og den har jeg kunne fordybe mig i nynne med på finde indsperition i , mens jeg hele tiden har haft han for mit indre blik . og jeg har gået rundt i min egen lille verden ..og bare lade tanker og følelser vælte rundt på denne skønne og ubeskrivlig måde , som man bare ikke kan få nok af.
Den vokser og Vokser inde i brystet af mig , som knopperne på trærene , som påske liljerne der er brudt gennem jorden , og jeg ved inden i mig selv , han kan få mig til at blomstre .
Jeg tæller timer til vi skal mødes , til vi endelig skal stå ansigt til ansigt , til at få brudt den sidste bariere der er mellem os , for ord stemmer og web cam er ikke længer nok .
Tanken om at stå over for dig D . får mit hjerte til at tage himmel flugt mine kinder til at bryde ud i en sart rosa Farve , og få mit smil til at blive endnu større , min hånd skælver og verden står stille .
Aldrig havde jeg troet på dette kunne henne mig , aldrig havde jeg troet at et forår kunne være så smukt og aldrig har jeg oplevet en grå og trist dag være så smuk og en så kold vind kunne varme mig så meget . og alt ...ja alt dette har du ..bragt mig og jeg sender med vinden og skyrene og mine tanker til dig og hele mit hjerte , åbner det for dig og håber så inderlig at det er de samme jeg har bragt til dig .
Nu er du atter kommet hjem , og jeg har set dig , på min skærm , skrevet ord til dig , og mit hjerte har fundet en hel speciel ro og en varme , der har bredt sig til vær krog af mig .nu sider jeg igen her skriver , mens jeg nynner med på sangen \" Tænder på dig \" Min dag kan ikke blive beder . for du har igen i dag været en del af den .!!

RosenQ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Savnet efter ham . er publiceret 10/04-2005 19:59 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.