19 år siden

Hvad er det der sker .

Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
I går var den store dag, jeg skulle langt om længe se D.F endelig endelig selv om det ikke er så forfærdlige længe siden vi entlig startet vores bekendt skab, men jeg har fornemmet at vores møde bare snart måtte være , med alle de vidunderlige følelser der svæver rundt mellem han og jeg

Natten for inden , lå jeg hvile løs , med flagerene sommer fugle i min mave bobbelene af spænding , og sendte ham alle mine tanker og mærkede hvordan jeg blev varm inden i af det som han har sat igang inden i mig .
Da jeg i går morges stod på , havde jeg næsten ikke fået sovet af bar spændning og glæde over vi endlig skulle mødes . jeg fik mine børn sendt ud af døren , selv om jeg gik ved siden af mig selv, jeg nynnede og nød de sommerfugle der gjorde det hel umulig for mig at samle mig om at blive færdig , men fik taget det bad fik lagt den mackup og fået det tøj på ..så mig 1000 gange i spejlet , jeg ville vise mig fra min bedste side ..bare for ham .
stod og ventede på bussen og bemærkede slet ikke det var koldt , og med Vinden fløj mine tanker på afveje og fandt ham , gav ham knus kram og kys .

Der stod jeg så på domkirkepladsen ..enda på hoved trappen ..mit hjertet bankede som en gal i brystet på mig , jeg er sikker på det overdøvede klokkerne da de slog tolv .
Så kom hans Bil og mit hjerte hammerede endnu hårde og jeg mærkede glæden og varmen brede sig , og jeg havde en vild lyst til bare at løbe ham i møde give ham et inderlig knus og et varmt kys ...men behærskede mig slog silke bånd om mit hjerte og lænkede mine tanker til det . gik ham i møde og jo tætter på jeg kom jo mere varm blev jeg og det var som om der var fyldt med Champange i mit indre .
Endelig så jeg de øjne som gør mig så inderlig glad , endlig så jeg det smil , der gør mig så lykkelig og endlig mærkede jeg hans varme som jeg sådan har drømt om ..endlig stod han der lige foran mig .
Han ragte mig den smukkeste buket blomster , og 1000 vidunderlig tanker fløg gennem mig ..og jeg havde lyst at stryde hans kind kysse ham inderlig ..men min generthed kom over mig og jeg krammede ham endnu en gang .
Vi spiste og snakkede ..jeg glemte hel min dejlige mad ...og kom sener i tanke om Bare han ikke trode jeg ikke kunne lide det . Men han fik mig til at glemme alt om mig .
Og jeg nød vær enste sekund . Vi snakkede og tiden fløg afsted ..og pludselig var mange timer gået ..og vi måtte bryde op
Jeg havde slet ikke lyst til at sige farvel ..jeg havde lyst til bare at knuse og kramme ham ..kysse ham til natten igen blev til dag .
Jeg fulgte ham ned til hans bil , og vi knuste og krammede og jeg kan stadig mærke hans varme og et enkel forsigtig kys der stadig brænder på mine læber , blev der givet og mit hjerte jublede og havde lyst til at give ham endnu flere .
Hele vejen hjem fortrød jeg , at jeg ikke havde kyssede han endnu en gang nej mange gange ..og jeg gik afsted svævene på en sky og syndes at regen dråberne var hel vidunderlig og sendte vær og en til ham med kys .
Vi udvækslet søde og varme smser , ja det havde været en rigtig dejlig Date, og ja vi måtte snart ses igen .

I dag har jeg gået og set på de smukke blomster han har givet mig og jeg er blevet varm dybt ind i mit hjerte vær enste gang , og jeg viste bare med mig selv at jeg bare snart må se ham igen . Og jeg tog en beslutning , jeg ville inviter ham i weekenden.
Men Men ..en kom mig i forkøbet..og nu er han i sommerhus ...sider og smiler for mig selv og ærger mig over jeg ikke fik min geniale ide igår og havde spurt ham igår... Griner ...men sådan kan det jo gå ..jeg må se om jeg ikke kan finde en anden dag og inviter ham ...griner .
For han har taget mit hjerte med sig og jeg håber det er hans jeg bær rundt på i mit bryst .

RosenQ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvad er det der sker . er publiceret 13/04-2005 23:44 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.