Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
19 dage siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Når står vi her, alle 4 chokeret og vrede
Tårene triller ned af min søsters kinder, hun er rystet og græder temmelig heftigt. Julie sidder i min arme, hun har lagt sit hoved på min skulder og græder stille. Jeg selv står med rystende hænder, og tør dårligt nok røre mig, af frygt for at tabe hende. Min kæreste er vred, og har allermest lyst til at smadre svinet.

For en halv time siden var maden færdig, da min søster, svoger og julie kom ind af døren. Vi plejer skiftevis at spise hos hinanden hver onsdag, på den måde bliver det billigere for os alle.
Min søster hjalp med at dække bord og julie var inde i stuen. Min svoger kiggede et kort øjeblik efter Claus, jeg sagde at han var i bad og han sikkert kom om 2 minutter. Min svoger gik ind i stuen, stillede sig ved vinduet og sagde ikke et ord.
5 endeløse sekunder, han drejede sig om, undskyldte og sagde så'' Jeg har det ikke godt, jeg går ned igen''
Min søster stillede det spørgsmål som alle ville havde gjort i det tilfælde '' hvorfor?''
Min svoger blev sur, og gad ikke at svare hende. Min søster prøvede igen men det endte med 5 minutter senere, han begyndte at stå råbe af hende.Min søster begyndte at græde.

Jeg stod ude i køkkenet og kunne jo godt høre på det hele, at det jo nok var bedst at jeg blev stående.Greb bogen som lå foran mig, hvorfor ved jeg ikke, men et eller andet skulle der gøres. Det virkede temmeligt åndsvagt da min svoger stak hovedet ind og sagde farvel.

3 sekunder senere brød helvede løs, min svoger begyndte åbenlyst og temmelig højtråbende at svine min søster til med alverdens ubehagelige ord.
Min søster græd, og claus kom flyvende ud fra badeværelset, min svoger var på vej ud af døren, claus tog fat i døren og sagde så '' Var der mere du ville?''
Claus fik på en eller anden måde klemt min svogers hånd i døren. Min svoger fik døren op og tog fat i halskraven på Claus. Vanvidet lyste ud af øjene på dem begge to. Min søster tog fat og prøvede på at skille dem ud. Julie kom grædende ud fra stuen. Min søster begyndte at råbe af dem. Jeg fulgte med og prøvede på at overdøve dem begge to. Jeg fandt mig simpelthen ikke i at de to skulle slås lige nu, og specielt ikke i min lejlighed, ej heller foran julie og min søster. Jeg var bange og benene rystede under mig, men fik på en eller anden fik jeg overdøvet dem alle tre af bar rasseri

På en eller måde slap min svoger fri, jeg fik trukket en højtgrædende Julie ud i køkkenet, og min søster stod grædene tilbage i gangen.
Jeg måtte falde til ro med det samme, jeg havde allermest lyst til at sætte mig grædene ned og blive trøstet af en eller anden. Julie sad på min arme og græd heftig, jeg måtte gå med hende frem og tilbage, min stemme rystede idet jeg prøvede på kærligt at tysse på hende, men den eneste tanke jeg havde i hovedet var at jeg måtte falde til ro for julies skyld. Børn er ikke rolige før deres forældre er det. 10 min senere var hun faldet så meget til ro at jeg kunne placere hende på køkkenbordet. Nu var det min søster som trængte til mig. Der gik en time før hun faldt nogenlunde til ro.
hun vidste ikke om hun skulle forlade ham eller blive hos ham. Jeg kunne jo desværre ikke rigtig tillade at give hende svaret på havd hun skulle gøre. Det var noget som hun skulle gøre op med sig selv inderst inde.

Vi fik talt ud, maden holdt sig varm i ovnen, og kl 19.30 sad vi ved spisebordet. ´Vi har været der for julie og min søster i dag. Det blev trods alt en hyggelig aften alligevel, men min søster var ikke rigtig glad for at hun skulle hjem. Hun havde ellers fået tilbudet om at de begge kunne sove her.

Hun har lovet at ringe hvis der bliver problemer, men hvis jeg kender min søster ret, så sker der nok ikke noget.
Min svoger har ringet 2 gange indtil videre, men vi gider simpelthen ikke at snakke med ham lige nu. Han har lavet noget lort og det er han udmærket godt klar over. Vi har mistet respekten for ham, og han har mistet claus som sin ven. Denne familie bliver nok aldrig den samme igen!

jeg er gal på ham lige nu, han kam simpelthen ikke tillade sig at te sig sådan. Og han hvis han krummer så meget som et hår på min søster eller julie så får han med os at bestille.
Den enste grund til at vi tager ned til dem på næste onsdag er for min søster og julies skyld.
Det er fint nok hvis han vil give os en undskylning, og vi tager os imod den. Men der går nok noget tid før at tingene bliver nomale igen.

Jeg er så fandens gal, skuffet, chokeret og vred. jeg hader ham så meget lige nu. Har lyst til at ruske ham, kvæle ham og sparke ham 1000 gange i skridtet.

Men jeg må nok hellere bare gå i seng og sove rasseriet ud af min krop.
Ellers så må jeg afreagere på en anden måde i morgen. Tager nok i motionscenter, så bliver min vrede da brugt til noget fornuftig.

Beder til Gud om en bedre dag i morgen!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fandens forpulede svoger er publiceret 13/04-2005 23:31 af Malene Louise Timmermann (Malene louise).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.