19 år siden

Og tænk så bare....

En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
No name girl
8 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
OG TÆNK SÅ BARE…..
Jeg har fri, jeg har ferie – det er helt fantastisk..!!

Den seneste arbejdsuge har været voldsomt stresset. Jeg havde flere dage i sidste uge, hvor jeg nærmest faldt sammen, når jeg kom hjem – somme tider grædende, fordi jeg bare var så træt, så træt, at jeg slet ikke kunne ha’ overblik over noget som helst. Jeg havde nu også noget forkølelse huserende i kroppen, så det har sikkert ikke gjort noget bedre…

Torsdag aften var det da helt tosset. Da var Irene og Jonas ankommet fra København for at være her i weekenden, og det havde jeg sådan glædet mig til, samtidig med at jeg glædede mig til, at en fyldepenneveninde skulle ankomme fredag. Jeg havde bare ikke kræfter til at få alt det gjort, som jeg gerne ville…..

OG TÆNK SÅ… da jeg kom hjem fra arbejde fredag eftermiddag, var hele huset som blæst, og der var lavet et fint arrangement med stearinlys og rosenblade på mit sofabord. Jeg var ikke i tvivl om, at Irene og Jonas havde været på spil, og det berørte mig bare så dybt og jeg blev så glad, at jeg satte mig i sofaen og tudbrølede – jamen altså hvor var det fantastisk at komme hjem til, og jeg kunne slet ikke finde ud af at udtrykke hvor meget, det betød for mig. De unge mennesker var kørt til Esbjerg før jeg kom hjem, så jeg sendte dem en sms…..

Kort efter ankom min veninde, og jeg tog imod hende med trætte og forgrædte øjne, men hvor var knuset dog dejligt at få…!!!
OG TÆNK SÅ – hun havde en hel bradepande med dejlig hjemmebagt kage med hertil. Hvor blev jeg glad og rørt endnu engang, så jeg tudede bare igen, igen… :O)) Ja, der var næsten et helt vandfald i min stue efterhånden – hvor åndssvag kan man da ikke føle sig..?

Fakta er, at det blev en helt fantastisk weekend, om end vi ikke undede os selv alt for meget tid at sove i, men vi fik snakket en helt helt masse alle sammen med hinanden på kryds og tværs – rigtig dejligt..! Vi fik også gået tur i Roberts grusgrav og oset lidt på strøget i Vejle med bogindkøb som resultat.

Jeg var på arbejde i går mandag, og holder så ferie nu resten af ugen. Bare tanken er totalt befriende, der er slet ikke noget jeg skal, ud over hvad jeg selv beslutter at ha’ lyst til. Peter ønsker sig, at jeg kommer til Nordjylland et par dage, men jeg har valgt at blive herhjemme og flyde ud. Jeg ved godt, han er lidt ked af det, men jeg tror, han kommer over det :O) Hans datter Charlotte skal konfirmeres på søndag, så han har en masse at ordne og få styr på i den anledning. Sandsynligvis ville min tilstedeværelse bare distrahere ham, når det kommer til stykket..!

I morgen har jeg valgt at tage en tur til Kolding sammen med min snart højgravide datter, Birthe. Vi vil besøge min mors gravsted og derefter en lille tur i Storcentret. Jeg glæder mig meget til at være sammen med Birthe sådan helt alene, det sker ikke så tit mere, for det meste er Rune der også, uden at der er noget som helst forkert i det, men sådan en mor-datter-tur er nok ikke så ringe endda…

Lige NU har jeg lyst til at vælge at finde min seng og holde ferie hele natten i den :O)))

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Og tænk så bare.... er publiceret 20/04-2005 00:22 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.