Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
15 dage siden
Fitness
Peter
11 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Er forvandlet fra kaos til tomhed. Der er kun emballagen tilbage, som er skrøbelig som skallen om et æg. Jeg føler ingenting, er bare tom !

Siden natten imellem søndag og mandag har jeg ikke fået mere end 2-4 timers søvn pr nat. Jeg kan simpelthen ikke finde ro, men er til gengæld heller ikke træt.
Jeg ringede til min far i går og sagde, at jeg gerne ville køre i dag hvis jeg havde fået sovet lidt, og jeg følte mig frisk til det. Vi lavede en aftale om, at hvis han ikke hørte fra mig, så skulle han bare komme som sædvanlig. Jeg har selvfølgelig tjekket at jeg må køre på de piller som jeg har fået.

Det har gået rimelig i dag, men ved at jeg skal være opmærksom på om skallen er ved at krakelere, og ikke bare ignorere det. Specielt ikke nu hvor jeg er kommet så langt, at jeg bad om hjælp ! Den med jeg vil, jeg kan og jeg skal selv går bare ikke længere. Jeg har fået tid til en samtale hos lægen på mandag. Puha…. Claus har lovet at tage med !

Mødet i Sønderjylland gik rigtig godt. Jeg føler at det er et godt team som står bag ham nu, og som er åbne og imødekommende. Det er simpelthen guld værd.
Mit fremtids ønske om et specielt bosted her i byen var de meget åbne over for, men vil vente med at arbejde videre med det til han fylder 18 år. Til den tid vil de også lave en ny redegørelse om hvor han befinder sig mentalt, så de bedre kan støtte op omkring ham. Han vil livet igennem altid skulle have en eller anden for støtte. Jeg kan ikke tillade mig at klage over at skulle betale skat, med den hjælp han får.

Jeg sad på at tidspunkt i dag og gruede lidt over skulle i kirke på søndag, hvor den mindste skal konfirmeres. Det er bestemt ikke lysten som driver værket, og fandt også på en undskyldning med voldsom dirre. Hmm
Tanken om at skulle ud og forholde sig til ex konen, svigerfar og hans kone, er ikke ligefrem noget står øverst på ønskesedlen lige nu. Jeg orker det faktisk ikke, men kan ikke være andet bekendt !

Jeg har lavet samme aftale med min far for i morgen, så må vi se om jeg får sovet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mit indre er publiceret 27/04-2005 18:05 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.