19 år siden

Smerten er ved at slippe sit tag i mit hjerte .

7
Halina Abram...
6 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Det er nu 27 dage 17 timer og 16 min ( ja hvem tæller *griner* måtte lige gå tilbage og finde ud af det) siden jeg sidst hørte fra Dennis , og netop i dag opdagede jeg at, at jeg faktisk ikke har tænkt på ham længe , det er flere dage , og jeg jublede inden i , og smilte stort til verden ...tog min cykel og susede gennem den blide og milde luft , løftede ansigtet op mod solen ..og nød at varmen nåde ind i mit hjerte der igen kunne slå frit...og jeg sendte ham en tak for at havde sluppet mit hjerte .

Længe har jeg funderet over livet og de mennesker der kommer ind i mit liv , og fortiden har de med at såre mig eller så lader jeg mig såre af dem ?.
Måske er min sjæl hudløs , efter det som er sket .
bad en veninde om at kryse finger for mig , da jeg skulle til samtale og fik en sms besked tilbage med , om det kun var når hun skulle det hun høret fra mig ..jeg blev så ked af det har brugt mrd på at lytte til hendes sor over et knust ægte skab , har holdt hånd ved hendes abort , har grædt sammen med hende , og så de ord ..de ramte mig så hårdt og jeg græd. øv hun tog min glæde fra mig og jeg lod hende gøre det , orker ikke et opgør lige nu , men ved det er på vej .
Lige nu vil jeg bare nyde at smerten har sluppet mit hjerte og at sommeren er på vej , ved det er at skubbe det for mig , men må bare havde en pause i alt det nigative .
Jeg har tænkt over kærligheden og livet , de to ting kan ikke skilles ad , og jeg prøver at finde kærligheden i andre ting nu ..giver min sjæl og mit hjerte lidt ro til at heale , Har igen fundet lykken ved de små utrolige smukke ting der vær dag bliver mig givet , mine børns smil , solens varme , jeg er så beriget med kærlighed , at lige nu kan jeg ikke rumme andet , ikke rumme en mands kærlighed , som har det med at æde mig fuldstændig , nej ..jeg nyder det nu . denne indre fred og balance ..uhmmm livet er vidunderlig .


RosenQ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Smerten er ved at slippe sit tag i mit hjerte . er publiceret 22/05-2005 15:44 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.