19 år siden

to voksne går i barndom

Skagen
Peter
10 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
er lige kommet fra koncert og sidder og spiser mysli med mælk. skæn koncert... nej, fænomenal koncert!!!! så feeedt. jeg elsker det band.
haans stemme giver mig fuldstændig kriller i maven, jeg får gåsehud. åh. og så smuk han er.

efter koncert ville vi ud og have en øl. men ingen steder var der plads til ti venner, der skulle drikke øl. da vi kom forbi koncertstedet igen opdagede vi en flok teenagere, der stod og ventede på bandet.

mindede A og jeg om, for en fem-seks år siden. da Coldplay ikke var kendte ndnu. vi hang ud samme sted efter koncerten og på et tidspunkt kom de ud. de hang lidt ud med os og forsangeren, chris martin, spillede og sang yellow for os. det var simpelthen så skægt. vi var desværre megastive. selvom det var en sønddag.
nå. men teenagerene mindede os om det. og jeg ææææælsker jo forsangeren, han er min kommende mand! så vi fik drengene til at vente på os mens vi liiiige skulle forbi og lure... ville dog ikke hen til teenagerene, så vi gemte os på en parkeringsplads. drengene ringede og sagde at livet var for kort til at de skulle sstå og vente på at vi legede teenagere, så nu gik de på bar. til sidst gik vi hen til teenagerene for at låne en lighter. de stod og ventede på autografer. de var ret søde og havde lavet en fin lighter med bandets logo.

nå. vi gik lidt væk og stod og røg cigaretten. til sidst gik vi og fandt en bar ,hvor man kunne sidde ude for, hvilket jo var genialt, for så kunne vi se hvis bandet, eller bare forsangeren, kom forbi. så vi ringede til drengene og sagde: " jeg står på toilettet, vi er kommet backstage og har fået skrevet jer i døren - skynd jer at komme" hvorefter jeg smed røret på. vi ville jo se dem, når de kom forbi. desværre hoppede de ikke på den og kom aldrig. så sad vi der. vi besluttede os for at gå en ekstra gang forbi koncertstedet. og pludselig kom é´n´fra nandet ud! så vi skyndte os at gemme os igen!!

langt ude historie. men ende nblev at vi måtte køre hjem. uden at have set forsangeren. hvilket også er ligegyldigt, da ingen af os ville have sagt noget til ham alligevel. men det var ret skægt. at gå i barndom.... jeg vil være teeenager igen. ja, jeg vil.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget to voksne går i barndom er publiceret 08/06-2005 01:16 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.