19 år siden

"taberlisten" / drop out listen ???

Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
piiiiiiis....... jeg bestod ikke min eksamen :-( Her sidder man og læser dag ud og dag ind... bruger al sin tid i et helt år og sidder og stresser fuldstændig ud fofdi man kun har en uge til at læse pensum op... OG så får man intet ud af det... :-( SKOD!! Men men som min lære sagde så manglede jeg den sidste forståelse, for at kunne forklare stoffet... og det har hun ret i.. desværre.. har ikke forstået alt.. Og det er noget pis..
Er faktis os i tvivl om mine to andre eksaminer, om det går godt med dem... Har haft disse tanker i lang tid, og har \"leget\" lidt med tanken om, at stoppe mit studie helt hvis det går helt a h.. til med disse eksaminer.. Er rigtig meget i tvivl, for det er ønske studier, men det er på den anden side ikke fedt med et gennemsnit på 6.. Tænker lidt, at måske egner jeg mig ikke til det boglige??
jeg har jo altid elsket at læse og nyder egentlig at gå i skole, men måske er det slet ikke mig ?
Det er sgu svært, vil så gerne.. Rigtig gerne, men mangler vist lige det sidste for at kunne klare det 100%?? og stopper jeg, hvad skal jeg så? Had vil mine forældre sige ? Kan se at de bliver så skuffet når jeg kommer hjem og siger jeg ikke er bestået, eller kun har fået 6..
Og det var ikke engang fordi at min voldsomme nervøsitet tog overhånd ved denne eksamen.. Havde den rimiligt under kontrol, og havde en følelse af at jeg havde klaret det sådan oki, men nej... OG det er sgu os svært at være studerende.. Jeg kan ikke hent hjlæp fra de gamle, de har ingen uddannelse og forstår ikke meget af det jeg læser og kæresten interesser sig ikke en dyt for det.. så sidder helt alene med det.. OG ja må sige at elever med uuddannet forældre har det sværer m vidergående uddannelser... og kan os se, iforhold til mine klassekammerater, at de har forældere der er uddannet og som os arbejder inden for dette felt, hvilket giver dem en stor fordel... suk..
Skal jeg melde mig på taber listen, drop out listen?? hmmmmmm.... uanset hvor meget jeg læser og prøver, så går det jo ikke... :-( har virkelig prøvet og givet alt hvad jeg har m denne uddannelse, for vidste at det ikke ville blive en leg, og så får man ikke noget ud af det... :-( Pis...
Hva faen skal jeg gøre ????????

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "taberlisten" / drop out listen ??? er publiceret 09/06-2005 22:23 af xangelx.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.