19 år siden

Autensiteten på vej?....

25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Har snart siddet oppe i 1 time nu - jeg har ryddet lidt op, surfet og planlagt, hvad vi skal have til frokost (får en veninde på besøg) - Ellers skal jeg ud og motionerer kl. 06:00 og regner først med, at være hjemme igen 08:30, men måske det alligevel bliver før?

Jeg skal til Pilates ;-) Det er altså bare en vidunderlig start på dagen, sådan at bruge alle sine muskler, på en meget, meget blid og givende måde. Jeg skal så også have en tur i maskinerne - glæder mig til den dag, hvor jeg kan se, at mit "sure slid" (hvilket man ikke kan kalde det, da jeg jo er helt vild med det!) giver pote (i form og nogle mere muskuløse arme og en bedre ryg!).

Jeg har lavet et arbejdsskema - det er lige som om, at jeg når flere ting, når jeg skematiserer med tider og minimums forbrug pr. uge - så får jeg lavet meget mere, end når jeg "bare skal sætte mig ned og læse". Er ved godt mod mht., til min ryg, da jeg virkelig kan mærke, at det jeg gør hjælper og jeg kan også sidde i længere tid ad gangen, uden at få de vilde smerter. Derudover tror jeg nu nok, at jeg består min eksamen, for nu kan jeg jo begynde, at læse til den - hvilket absolut er en forudsætning!;-)

En god dag, i det danske land tror jeg det bliver. Herover skinner solen og regnvejret skulle først komme sidst på eftermiddagen, så man må sige, at der er nogle timer endnu, med tørvejr . hvilket helt klart skal udnyttes!

P.S. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre, når jordbær sæsonnen slutter....Jeg er jo blevet jordbær-afhængig i højeste potens! Skal min. spise 500 g. om dagen for, at undgå rysteture m.m. (og helst en bakke til hver hovedmåltid - virkelig en varieret kost, jeg får!) - nå, men forhåbentlig varer det en måned endnu (man har vel lov, at håbe!) inden det stilner af. Det er da også helt vildt, så godt de danske grøntsager og frugter smager!! Men selvfølgelig gør de det - de modnes jo ikke i en lastbil eller på et containerskib - nej, de er så friske, som man nu kan forlange, når man ikke har en køkkenhave. - Uh, glæder mig nu til, at jeg får en have engang! Helst en kæmpe, kæmpe èn med en masse bær, frugttræer, krydderurter, jasmin, syrener, roser, lavendel og....;-)

- Dicte

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Autensiteten på vej?.... er publiceret 05/07-2005 05:24 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.