19 år siden

Dateaftale i hus og besøg i aften.

Fitness
Peter
11 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
2 måneder, 6 dage siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Så kører vi igen. Endnu engang fik jeg forvildet mig ind på en net-dateside, og har allerede fået første aftale i hus. En mørkhåret københavner, der vist ikke er bange for at vise interesse. Hm, jeg har som sædvanligt på forhånd alle barikader ude, og er sikker på, at det nok ikke er noget. Så bliver man jo ikke skuffet. Men jeg lader da muligheden stå åben, har valgt at springe alle frem og tilbage-mails over, og har lagt op til at vi mødes med det samme, og det skal vi så i løbet af weekenden.
Lige nu sidder jeg og venter på, at ME skal komme på besøg. Han er flyttet herned for sommeren for at arbejde, inden han drager til USA til August for at skrive sit speciale færdigt. Han har vist også tusind andre studierelevante ting, han skal til USA for, han spilder ikke tiden!
Han skal lave mad og så skal vi se en film. Denne gang inde i stuen og ikke i min seng, som det fejlagtigt blev til sidst:-) Men jeg må lige tage mig sammen. Jeg kan jo ikke både ikke ville have noget med ham at gøre på den måde, og samtidig invitere manden op i min seng. Det var bare så hyggeligt, at ligge og se film arm i arm, men i aften er det altså i hver sin stol i sofaen!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dateaftale i hus og besøg i aften. er publiceret 06/07-2005 20:47 af Swanky.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.