19 år siden

En knap så kvik mor...og øh,datter!

Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Vi har godt nok fået dummet os et par gange i Paris, mor og jeg. Vi er vist ikke altid for kvikke:-)
For det første har vores manglende engelsk nok været til stor morskab. Godt at franskmænd er så dårlige til engelsk, ellers havde det været helt til grin. Som min mor sagde, da hun skulle købe billet til toget : Two styk, merci! Eller mig, efter deres heftig blandende rom og cola (3/4 del rom, og 1/4 cola!) : Two small fadøl!

Og vores manglende stedsans har godt nok også været os imod. Aldrig har jeg vadet så meget i ring, som jeg har i Paris. For derefter at konkludere, at det, vi har gået efter, ligger i den anden ende af gaden...

Metroturene har også været "spændende", især fordi deres "smarte" system, med kun at kunne komme ud og ind til stationerne via ens billet, ikke altid lykkedes. Man skulle nå at fange billetten på den anden side, eller åd den billetten, med det resultat, at man måtte kravle enten over eller under pinden, for at komme ud. Prøv lige at se min gamle mor kravlende på alle fire under automaterne midt i myldretiden, med mindst 10 meget interesseret franskmænd som tilskuer. Total griner!

Og turen sluttede selvfølgelig af med, at jeg ikke kunne huske, hvor jeg havde parkeret bilen i lufthavnen. Hvorfor er det lige, at det altid sker for mig ? Kan sku aldrig huske, hvor jeg har parkeret den skide bil, så vi måtte vade hele parkeringspladsen rundt og nøje studere hver eneste bil for at finde Victor. Men Victor var helt og aldeles væk. Fik et øjeblik noia over, om jeg havde været dum nok til at parkere på korttidsparkering, og Victor derfor var blevet slæbt væk af en kranbil...
Efter ca. 45 min. vadende rundt med tungt bagage, gik det op for mig, at der var parkering i flere etager, flot Swanky, undrede mig også over, at der var så lidt parkering. Så Victor stod fint og ventede på 1. sal.
Og selvfølgelig, som prikken over i'et, ville bommen ikke gå op, da vi skulle køre ud. Den blev ved med at afvise kreditkortet igen og igen. Vi prøvede med alle kort, vi havde, men uden held. Så jeg måtte vade helt op til parkeringsvagten, der synes at jeg var en vældig sjov blondine, der jo bare ikke kunne fatte, at jeg måtte ha haft betalt med et andet kort. Som han sagde : Bare vent til du kommer hjem og pakker ud, så dukker det rigtige kort op! Jeg kunne ha stukket ham en flad, godt nok er jeg ikke altid for kvik (parkering i flere etager!), men jeg ved trods alt hvor mange kreditkort jeg har, og jeg ved, at jeg har betalt med et af de anviste!
Men hjem kom vi, og efter at have sat mor af, kørte jeg hjem, hvor M havde L på besøg, så vi sad og pimpede dooley's i os til den store guldmedaje mens jeg underholdte om vores mange pudsige oplevelser på turen. ... Nej mor, den bluse er ikke billig, fordi der står 150,- på, det er stadig euro, du skal gange med 8.... Og Nej, mor, det er ikke en genbrugsbutik, fordi det er så billigt, priserne skal stadig ganges med 8... Men den bedste :

Mor til mig : Nu var det vel ikke for fedtet, at jeg kun gav 50 kr i drikkepenge ?
Mig til mor : 50??? Altså du gav ham en euroseddel, hvor der stod 50 ??
Mor til mig : Ja, det var lidt fedtet, ik ?
Mig til mor : Øh, søde mor, du har lige givet manden 400 kr i drikkepenge... Mor til mig : GUUUUd, ja, man skal jo gange med 8, ik ?
Mig til mor : Jo, mor, efter 4 dage er det langsomt ved at gå op for dig!

Godt så!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En knap så kvik mor...og øh,datter! er publiceret 04/07-2005 14:13 af Swanky.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.