13 år siden

overskud

23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Har haft dejligt med psykisk overskud idag! Trods forkølelse og stadig små tømmermænd fra i lørdags har jeg været på toppen. Især på job... Var vrkelig på til vores møde, bød ind med rigtig mange synspunkter og ideer og det blev taget imod med kyshånd, dejlig fornemmelse! -Alting er nu lidt sjovere, når man går til det med iver og interesse...
Da jeg var på vej ud til den firbende stod Dramaqueen pludselig i indkørslen, skønt at se hende og vi hyggesnakkede helt vildt om i lørdags og løst og fast. Hun skulle kun til at bagtale en enkelt gang (derfra navnet Dramaqueen, da hun desværre har den enormt irriterende evne at skulle bagtale og dramatisere den mindste ubetydlige lille fejltagelse hos vores fælles venner). Hun hentydede til, hvor latterligt hun synes, det var, at nordjyderne havde ignoreret hende. Jeg fejede det hen med, at jeg også havde lidt dårlig samvittighed over, at jeg ikke havde nået at snakke med alle til min fest, og det fik hende heldigvis til at droppe yderligere sladder om nordjyderne, Gudskelov, for hun er sku ellers så sød, djov og hyggelig en pige, hvis hun for f... bare ikke skulle bagtale og sladre sådan! Nå, men vi var ihvertfald enige om, at skulle ses snart..
Det gik fint med den firbende, men det var for varmt til at kunne ride koncentreret, så det blev mest lidt grundridning og ellers en skridttur med hundedyret i skoven. Havde en aftale med betjenten og hendes unghest senere. Det var første gang, jeg skulle se den arbejde og sikke et kaos! Den stak af flere gange, knækkede karabinhager og havde ingen positiv kontakt til mennesker overhovedet. Jeg overtog ret hurtigt, dels pg. betjentens brækkede finger, men også fordi jeg ikke kunne holde ud og kun være tilskuer. Jeg fik hurtigt kontakt med hesten via noget horsemannship og viste betjenten nogle enkelte øvelser, hun selv kunne arbejde videre på. Heldigvis virkede hun meget positiv overfor mine træningsmetoder, dejligt for det andet forvirrende træning med knækkede karabinhager, hingstekæder og en angst hest var ikke til at holde ud at se på.Glæder mig til at følge udviklingen.
Vi hyggede rigtig bagefter, blev hos hendes forældre og grillede og gik en dejlig lang tur i skoven med hundedyrene bagefter. Alt i alt en dejlig aften.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget overskud er publiceret 30/05-2011 22:30 af Swanky.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.