Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Konstrater..!!!

Hverdag – ferie. Alene igen – huset fyldt. Stilhed – glade stemmer. Arbejdsdage – frihed.

Ja, den er rammende – kontrasten mellem de sidste par ugers ferie og ikke mindst weekendens bryllupsfest, og så nu den travle hverdag på jobbet igen og det at være alene igen i det lille gule hus. Det er ikke så let at beskrive, men forskellen er stor…., og jeg hr lidt svært ved at finde mig selv i det igen.

Egentlig er det OK at komme på arbejde igen, det er jeg ikke så ked af, selv om der er absolut nok at se til. Før ferien var jeg stresset på jobbet, og jeg har derfor besluttet mig til, at det gider jeg ikke igen lige nu, så hellere lidt overarbejde hver dag om nødvendigt. Det er blevet til en lille times tid både i går og i dag, og så er der jo, at jeg er utrolig glad for min lille sorte bil, der giver mig frihed, så jeg ikke er afhængig af busser eller at låne anden bil.

Nej, det er herhjemme, jeg mærker den store forskel. Jeg er træt, når jeg kommer hjem fra arbejde, føler mig næsten helt energiløs, så jeg kommer ikke i gang med noget ud over at få ryddet lidt op efter weekendens gæster m.m. Vejret indbyder jo heller ikke ligefrem til havearbejde, så det lader jeg med god samvittighed være med…
Jeg skulle også en tur til Kolding en af dagene i denne uge, fordi jeg har lovet at aflevere brudgommens lejede smoking. Jeg satser på at tage mig sammen til det i morgen – så kunne jeg også besøge min mors gravsted og evt. gå en lille tur i den Geografiske Have sådan helt for mig selv. Ja, det vil jeg vist gøre…

Jeg er begyndt at læse Da Vinci Mysteriet – er ikke kommet så langt endnu, men kan godt mærke at den fanger mig, så jeg glæder mig til at komme rigtig i gang med den. Det kan jeg jo også ligeså godt, når jeg nu alligevel ikke kan tage mig sammen til så meget andet i disse dage.

Jeg glæder mig til i næste uge at skulle på tur til København. Min svigersøn skal ordineres som præst, og det vil jeg bare så gerne opleve. Tænk, jeg har fået officiel invitation fra Biskoppen over Københavns Skift til at deltage i sammenkomst efter selve ordinationen – det havde jeg vist aldrig drømt om at opleve..! Tjaa – måske kan jeg være heldig at komme til at opleve det endnu engang, da jeg jo har endnu en svigersøn, der læser til præst..
Spændende bliver det altså..! Også som kontrast til hverdagen :O))

Ellers ikke så meget at fortælle herfra. Jeg tror, jeg smutter i et bad nu, og så vil jeg hente min dyne og flade ud på sofaen resten af aftenen med min bog.

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kontraster er publiceret 02/08-2005 18:57 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.