19 år siden

Bryllup for Benthe og Jesper..!

Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 6 dage siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
For os er det nu blevet dagen derpå..!
Benthe blev gift med sin Jesper i går, og alt gik som det skulle.

Vi har haft nogle dejlige dage med alle mine børn og svigerbørn + børnebørn omkring os. Dejlige, rolige dage næsten helt uden stress, for der har ikke været så voldsom mange forberedelser ud over, hvad vi hver især har haft af personlige ting, der skulle klares.

Her var så stille fredag eftermiddag, mens jeg gik og forberedte aftensmad til os alle – boller i carry, livret for både Jonas, Peter G. og Josva. Jeg havde faktisk nået alt, hvad jeg havde planlagt for dagen, så det var en rar fornemmelse. Alligevel tænkte jeg, at dette var jo nok stilhed før stormen, for jeg vidste jo at i løbet af ganske kort tid ville der komme 10-11 mennesker herhjem til os. Nej, ”stormen” er ikke det rigtige ord, for det er positivt ment, jeg glædede mig utroligt til at se dem alle…, men ved ikke rigtigt, hvilket ord, jeg så skal vælge – en livlig sommervind måske ?
I hverfald ankom de alle, Annie, Peter G, Josva, Irene og Jonas fra København, og Birthe, Rune, Job, Benthe og Jesper fra Vejle og Lene og Lars herfra, ja og så os selv to ”gamle” her..! Gryderne blev hurtigt tømt, og vi fik en meget hyggelig aften, hvor folk fordelte sig i huset alt efter, hvad man nu skulle ha’ ordnet. Benthe og Jesper fik besked på at blive i stuen, indtil de til sidst blev sendt helt af sted, fordi der var ting at ordne, som bestemt ikke kom dem ved på daværende tidspunkt..! :O)

I går startede dagen med et hyggeligt morgenbord. Jeg elsker at spise morgenmad sammen med mine svigersønner, det er simpelt hen så skønt at se dem nyde det, bordet nu kan byde på, og da jeg selv godt kan li’ et ordentligt morgenmåltid, er det noget, vi kan blive ganske enige om at starte dagen med..! Formiddagen blev brugt til at få de sidste ting klar, skjorterne strøget o.s.v. men vi følte alle, at vi bare havde rigtig god tid til det hele, inden vi tog hjemme fra omkring kl. 14 i det stiveste puds. Min lille sorte Picanto var blevet pyntet op til bryllupsbil med hvide striber af tyl påsat røde og hvide blomster. Det så rigtig fornemt ud, må jeg sige…

Inde ved kirken, Vor Frelser Kirke i Vejle, stod vi og trippede lidt. Der var et andet bryllup, som skulle være færdigt, før det kunne blive ”vores” tur. Jespers forældre ankom, så vi havde god tid til at hilse på hinanden og småsnakke lidt – det var ganske rart. Benthe og Jesper skulle ha’ hele to præster til at forrette ceremonien. Allerhelst ville de jo ha’ haft Peter G til at klare det hele, men da han først bliver ordineret som præst om 10 dage, kunne det jo ikke helt lade sig gøre, så derfor havde de fundet frem til en anden præst, som de følte stod inde for samme tro, som de selv, - en rigtig dejlig præst fra Kolding med et meget frisk og vindende væsen, som vi også fik hilst på i god tid.
Da vi langt om længe fik os sat i kirken alle sammen, var der en dejlig rolig og hyggelig stemning med bl.a. småsludren fra Josva, og rolig snak mellem andre. Der kom en del unge mennesker fra Benthe og Jespers bekendskabskreds.
Langt om længe kom Benthe og hendes far op ad kirkegulvet, og det var jo en rørende øjeblik, hvor knapt et øje var tørt. Smuk er hun altså, Benthe, og jo da specielt på sådan en dag. Det lyste også ud af Jespers øjne, da de hilste på hinanden deroppe foran alteret, hvor stolt han var af hende.
Det blev en dejlig højtidelighed med den fremmede præst til at binde det hele sammen, Peter G til at holde prædiken, unge venner til at holde forbøn og synge lovsange – og selvfølgelig det store øjeblik, da Benthe og Jesper sagde ja til hinanden. Må dog lige nævne, at spændingen var liige ved at stige lidt voldsomt, da Jesper måtte i indtil flere lommer for at finde ringene :O))

Derefter var der lidt sammenkomst foran kirken, hvor vi havde sat et par borde op med frugtfade og drikkevarer, så der var tid og lejlighed for alle til at se brudeparret, få snakket lidt og taget billeder.
Og SÅ var det tid for min lille sorte bil at komme i action – med mor her som chauffør :O)) Vi kørte fra kirken og ud i Skyttehushaven sammen med en fotograf, der skulle forevige dagen. Til trods for morgenens regn og tåge, var det nu tørvejr og ganske fint lys til at tage billeder – dejligt..! Jeg brugte selv kameraet flittigt og fik taget mange fine billeder af brudeparret, så det er jeg meget glad for.

Da fotograferingen var overstået kørte jeg brudeparret til Bygholm Parkhotel i Horsens, hvor resten af dagen skulle foregå, og her ventede jo alle gæsterne. En skøn aften blev det, med dejlig mad, sange, taler og optræden. Jeg fik selv sagt et par ord til det unge par, hjulpet en smule af min Peter, og det gik da nogenlunde, selv om jeg som sædvanlig havde utroligt svært ved at holde tårerne tilbage, mens jeg stod der..! Derudover vil jeg fremhæve mine andre pigers optræden – de er altså fantastiske, når de folder sig ud..! Og så vil jeg nævne Benthes tale til hele selskabet, hvor hun fremhævede næsten hver enkelt med dejlige kærlige ord. Hendes ord til mig kan jeg jo knapt tænke på uden at få tårerne frem igen – skønne, dejlige, elskede Benthe..!
Ved midnat blev brudevalsen danset, og de fik masser af ris mens Jespers strømper og underbukser fik tur med saksen :O) Derefter var der kaffe, kransekage (lavet af min ex) og til slut natmad.

Vi kørte hjemad ved 2-tiden medbringende alle gaverne for det unge par, som skulle overnatte på hotellet. Åh, hvor var vi trætte – det tog ikke mange minutter at få tænderne børstet og komme under dynerne..!

I dag har vi så haft ”dagen-derpå-komsammen” her hos os, med os alle sammen (bortset fra Birthe, Rune og Job, som trængte til at slappe af derhjemme) sammen med Jespers forældre og søster. Det er faktisk blevet en helt tradition fra de øvrige bryllupper at gøre dette – en god måde at slutte festen helt af på, med hyggesnak og lidt opsamling af det hele, bl.a. brugte vi en del tid på at kikke billeder og udveksle med Jespers forældre. Det er vist blevet til flere hundrede billeder, tror jeg – men ikke et eneste for meget..!!
Hen på eftermiddagen tog alle afsked, også Københavnerne – dog blev Benthe og Jesper her lige lidt endnu, inden de satte næsen mod deres nye lejlighed i Odense, hvor kufferten skal pakkes og være klar til bryllupsrejsen, som de tager af sted på i morgen.

Tilbage her er så Peter og jeg, lidt trætte og energiløse nu.
I morgen er det for mig igen arbejdsdag efter ferien, og Peter kører nordpå for at tage sine børn med på campingtur i et par dage, inden også han skal begynde arbejdslivet igen..!

Et dejligt bryllup har det været – det fjerde i rækken for mig og mine piger, og igen med mange dejlige minder for livet.

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bryllup for Benthe og Jesper..! er publiceret 31/07-2005 22:09 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.