Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
3 dage siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Engang i mellem går det op for mig, hvor glad jeg faktisk er for mit lille paradis her på toppen af bakken..!

I dag, da jeg kom hjem fra arbejdet, var et af disse øjeblikke. Jeg stod ud af bilen og indsnusede luften med den lette duft af sommerregn, som faldt meget stille og mildt. Samtidig nød jeg synet af alle havens farver – specielt er det primula, der blomstrer lige nu sammen med tulipaner og de forskellige narcisser.
Et drivhus har jeg også fået her på det sidste, som min ex har stillet op til mig. Jeg mangler endnu at få indretningen af det på plads, men det skal nok komme inden længe, og jeg er så småt i gang med at bruge det lidt. Jeg synes drivhuset ser hyggeligt ud i min have, og nu hvor der også er blade på træer og buske, ja så ligner det hele for mig et lille paradis. Mens jeg trissede rundt derude lidt senere i eftermiddag, tænkte jeg på, at her vil jeg stadig gerne bo, når jeg blive gammel engang – også på trods af, at det er et koldt hus i vintertiden, for sommeren opvejer det så rigeligt..!


Træffet nærmer sig jo, og i Nordjylland er Peter i fuld gang med den efterhånden meget omtalte udestue. Det udvendige er helt færdigt nu, siger han, så nu er det kun den indre beklædning af vægge, loft og gulv, som mangler – nu må vi se, hvor langt han når med det, men skulle der mangle en smule til træffet, er det absolut brugbart alligevel. Hans mareridt lige for tiden er alle myrerne, som han gerne vil ha’ ryddet væk fra grunden, men det er jo nærmest umuligt – skoven er jo deres bosted, og den er nabo til sommerhuset. Vi kan kun opfordre træfdeltagerne til at tage lukkede sko på, så man ikke lige får myrer mellem tæerne, så skal det nok gå an.
Jeg tror, vi begge to er ved at ha’ lidt sommerfugle i maven med tanker på træffet – det er jo snart..!! Det hele skal jo nok komme til at hænge sammen, det er jeg overbevist om. Der er lagt masser af planer, kokken er sikret, menuen er på plads, og der er bare så mange søde mennesker til at tage sig af forfatterhjørnet og debatcafé m.m., så hvad kan vi forlange mere ud over en masse deltagere ?? Og det har vi jo også nu, hvor tilmeldingslisten er oppe på over 20 :O)

Jamen er livet dog ikke bare dejligt ? Sådan har jeg det i hvert fald i dag, og nyder bare at ha’ følelsen i mig..!

Håber I også kan mærke foråret og livet folde sig ud..!
Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mit lille paradis er publiceret 15/05-2006 17:43 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.