En rigtig dejlig dag..

Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Mine gæster er gået og min fødselsdagsfest er overstået. Nu sidder jeg her og kigger på mine dejlige gaver og kan tænke på en dejlig dag.

Mine forældre kom ved 10-tiden for at hjælpe lidt til. Ved 11-tiden kørte min mor og jeg ind til byen, hvor jeg havde bestilt "Mad-ud-af-huset" i Føtex. Der hentede vi 4 store kasser fuld af lækkert mad. Hjem igen og lave velkomstdrink (det var den Hyldeblomstdrik, som jeg selv havde lavet af hylden fra vores træer i haven tidligere i år) blandet op med danskvand. Bordet var dækket og parat og det var maden også. Min bror og hans kæreste kom først. Hun er rigtig meget højgravid nu, og kan snart ikke vente til det sker. Det er sat til at ske den 16. august og hun er jo førstegangsfødende, så man ved aldrig... Deres gave var et sæt med kartoffelske og sovseske. Jeg fik også en sovseske af mine forældre samt en el-kniv. Så kom min fætter og hans kone med deres 3 børn. Deres gave var den bog som jeg havde ønsket mig: Dødens Vingeslag af Saga Borg, så nu har jeg hele serien.

Så bød jeg velkommen og vi satte os til bords... men hvor var der altså bare meget mad. Vi kunne jo slet ikke spise al den mad ! Vi glemte kartoffelsalaten til de kanonstore frikadeller (men det var der vist heller ingen der savnede),roastbeefen og leverpostejen kom da på bordet, men da var alle for mætte til at spise det. Og ost og vindruer kom heller ikke på fordi vi var for mætte. Istedet gik vi en tur i området, for solen skinnede og det var så skønt vejr - men det plejer det også ALTID at være på MIN fødselsdag !

Efter gåturen ville børnene lige legede lidt på legepladsen og jeg blev hos dem. Pigen er 5 år og de to tvillingedrenge er 3 år. Drengene vil gynge og jeg skubbede dem. Men de er jo lidt ustyrlige i den alder. Så løb pigen tilbage og drengene vil med. Den ene dreng løb i forvejen, men jeg fulgte lidt bagefter med den anden dreng i hånden. Nu er det sådan at vores rækkehuse ligger 2 ved siden af hinanden og de ligner hinanden. Vores hus ligger bagerst og vores naboes ligger først, når man skal hen til hvor vi bor. Så da jeg kommer rundt om hjørnet med den ene lille dreng i hånden og er på vej hen til hvor vi bor, ser jeg den lille dreng, der var løbet i forvejen, komme ud af vores naboes åbne dør med et helt betuttet udtryk i ansigtet. Han var løbet ind af den forkerte dør - ind til vores nabo og der kunne han jo ikke finde sin mor, det lille pus. Så jeg sagde det til ham og tog hans hånd og så gik vi hen til min hoveddør og ind til hans mor.. men jeg kunne altså ikke lade være med at storsmile. Og tænk vores nabo havde slet ikke opdaget noget, for hun sad ude på sin teresse ! Nå men efter gåturen dækkede vi op til kaffe. Min fætter er bager og jeg havde fået ham til at bage en lækker kringel og et par små jordbærtærter. Og efter at alle havde skrevet i vores gæstebog, begyndte de at bryde op. Men da var kl. også ved at være 18.00. Min forældre blev lidt længere og hjalp med at pakke sammen, inden de også tog afsted. Så nu er både køleskab og fryser fyldt til randen med mad fra mit overdådige fødselsdagsbord. Og jeg kan læne mig tilbage og slappe af og nyde det og nyde mine gaver. Jeg har nemlig SOMMERFERIE de næste 3 uger.

Og forresten Tak for de hilsner jeg fik her på pennen. Det var dejligt.

Men nu vil jeg nyde min ferie.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En rigtig dejlig dag.. er publiceret 08/08-2005 01:48 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.