18 år siden

For lidt, og for meget !

Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Siden mandag har jeg været på arbejde i over 9 timer pr dag, og kan mærke at jeg skal slå bremserne lidt i. Det er det med den kære gyldne middelvej !
Jeg har sovet meget dårlig i nat og været oppe flere gange. Den første gang jeg vågnede var det ved at katten synes jeg skulle have lidt mave/bryst massage ! Dumme kat ;-) Jeg stod op kl. 04.00 og kunne overhovedet ikke finde hoved eller hale i noget som helst. Claus kunne se, at jeg kæmpede en brav kamp for at holde øjende åbne, og beordrede mig til at tage en fridag og gå i seng igen. Jeg orkede ikke at modsige ham, og tøffede af sted.
Før kunne jeg sagtens leve med 4-5 timers søvn, og når jeg sov så kunne huset vælte ned om ørene på mig uden jeg bemærkede det. Men sådan er det ikke længere ! Jeg skal være meget opmærksom på hvornår jeg tager min pille, og finder i seng. Samtidig skal jeg passe på med ikke at lege verdensmester når jeg har det godt, da der altid kommer en regning…Så som i dag !
Jeg har kun haft en dag/aften med uro i benene efter at jeg er blevet sat op i medicin, og et par dage med kvalme. Så det er billigt sluppet ! Ellers synes jeg at det går bedre… Jeg har lært at jeg skal passe på med at være for optimistisk, da det er lettere at tage et skridt frem, end to tilbage !

Jeg har lige byttet weekender med Andrés far, så jeg kan komme til barnedåb i Norge. Det betyder at han ikke kommer her hjem i hele September måned, med mindre det kan passe gården med en ekstra hjemme weekend. Det plejer der nu ikke at være problemer med, og ellers kan jeg jo altid smutte en tur ned og besøge ham.
Det er på onsdag i næste uge at vi skal i retten ! Jeg prøver at fortrænge det lidt for ikke at begynde at spekulere ! Men idet at vi har byttet weekend, så skal André her hjem i næste weekend. Han siger sjælden hvad han tænker, så jeg skal være meget opmærksom på hvordan han har det. Jeg er ikke i tvivl om at tankerne er begyndt at rumstere for hvad der skal ske. Jeg så helst at han ikke skulle med i retten !

Jeg har fundet et kursus på nettet vedr. det at være ny parkinson patient, og opfordret min far til at deltage. Det afholdes først i September, og er fra fredag til lørdag på en kro på Fyn. Det skal nok ende med at jeg skal ” true ” ham med at jeg snupper bilen, så han alligevel ikke kan køre, for at overtale ham til at deltage ;-)

Jeg vil ud i haven nu. Har forsømt den mere end godt er i år ! Det samme gør sig gældende med sommeren, eller hvad men nu kan kalde den. Jeg har ikke kunne nyde den som jeg plejer, men blot konstateret at – nu er træerne grønne og inden jeg ser mig om, så er blanderne væk !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget For lidt, og for meget ! er publiceret 18/08-2005 14:13 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.